HERBELEEF: Spektakel bij Antwerp en Charleroi, ook Club en RSCA slaan toe

HERBELEEF: Spektakel bij Antwerp en Charleroi, ook Club en RSCA slaan toe

Het heeft dit jaar bijzonder lang geduurd, maar maandag was het dan eindelijk tijd voor DEADLINE DAY. Na een zomer waarin het coronavirus veel clubs tot voorzichtigheid aanmaande, kwam er zowel in het binnen- als buitenland op de slotdag van de mercato nog heel wat in beweging. VoetbalNieuws hield u een hele dag lang op de hoogte van de laatste geruchten en belangrijkste deals in dit TransferCenter, waar u de actie nog eens rustig kunt herbeleven. 


02:00: GERUCHT: Standard wees 12 miljoen af
In tegenstelling tot de geruchten hield Standard deze zomer al haar sterkhouders aan boord. Zo ook Samuel Bastien, op wie West Ham volgens La Dernière Heure in allerijl nog 12 miljoen bood. Nog volgens LDH klopte West Ham, dat tevens aan Club Brugge-draaischijf Hans Vanaken werd gelinkt, eerder trouwens ook al aan voor Selim Amallah.

00u40: GERUCHT: Wat nu met Lamkel Zé?
Een naam die opvallend weinig aan bod kwam op Deadline Day is die van Didier Lamkel Zé. Nochtans haalde Antwerp met onder andere Nana Ampomah en eerder al Christian Benavente flink wat offensieve opties in huis, terwijl Jordan Lukaku de flank kwam versterken. Hoe het nu verder moet met het woelwater, die vorig weekend wel plots weer aan de aftrap stond, is dan ook hoogst onduidelijk.

00u33: TRANSFER: Stade Rennes maakt ruimte voor Doku
Als duurste aanwinst in de clubgeschiedenis mag Jérémy Doku verwachten dat zijn kaart vol zal worden getrokken door Stade Rennes. Daar ziet het er ook naar uit, want voornaamste concurrent Raphina werd zopas nog snel voor 23 miljoen aan Leeds verpatst. De weg is dus vrij voor de recordtransfer van Anderlecht om meteen zijn stempel te drukken.

00u25: GERUCHTMeer details bekend over Maehle
Genk leek in het slot van de mercato nog sterkhouder Joakim Maehle aan Marseille te verliezen, maar ging finaal niet in op het bod van 10 miljoen uit Zuid-Frankrijk. Daar bericht RMC Sport nu dat de Limburgers hun vraagprijs immers opdreven tot 15 miljoen, wat niet de zin was van Marseille. Maehle zelf had naar verluidt al aan akkoord op zak met L'OM.

00u20: TRANSFER: Partey naar Arsenal
Een deal die al langer in de lucht hing, maar pas helemaal op het einde rond geraakte. Thomas Partey verruilt Atlético Madrid dan toch voor Arsenal, dat een opstapclausule van bijna 50 miljoen activeerde voor de 27-jarige middenvelder uit Ghana. Lucas Torreira verhuist in de andere richting.

00u14: TRANSFER: Genk laat De Norre gaan
Joakim Maehle mocht niet vertrekken, maar Genk sloot vlak voor het verstrijken van de deadline wel nog een deal rond een andere back. Casper De Norre trekt volgens Het Laatste Nieuws definitief naar OH Leuven, waar hij een contract tot 2024 tekent. Genk betaalde anderhalf jaar geleden nog drie à vier miljoen voor de 23-jarige vleugelverdediger.

00u10 GERUCHT: Barça vangt bot bij City
Lionel Messi bleef alsnog aan boord, maar voor de rest beleefde Barcelona een teleurstellende zomer. In de late uurtjes wilden de Catalanen nu nog verdediger Eric Garcia wegplukken bij Manchester City, dat het bod van 17 miljoen echter afwees. Jean-Clair Todibo wordt verhuurd aan Benfica.

00u05 TRANSFER: Genk staat alsnog pal
Dan toch geen afscheid van Joakim Maehle bij KRC Genk. De rechtsachter leek in het absolute slot van de mercato nog zijn koffers richting Marseille te pakken, maar volgens Het Laatste Nieuws hielden de Limburgers het been uiteindelijk alsnog stijf.

00u00 TRANSFERMARKT GESLOTEN
De gekte zit er weer op, want om middernacht ging de transfermarkt terug onherroepelijk dicht. Toch lekken in het komende uur mogelijk nog een aantal akkoorden uit die pas op het nippertje werden gesloten, net zoals we wel eens meer details over net afgesprongen deals te weten kunnen komen. VoetbalNieuws volgt voor u dus nog even de actie. 

23u52 TRANSFER: Ajax roept Bandé terug
Een nieuwtje dat vandaag wat tussen de mazen van het net glipte. Ajax heeft besloten om Hassane Bandé terug te roepen van zijn uitleenbeurt bij FC Thun. Wat nu de plannen zijn met de 21-jarige spits, voor wie de Amsterdammers in 2018 nog ruim acht miljoen betaalden aan KV Mechelen, is niet duidelijk.

23u45 TRANSFER: Club legt Lang voor vier jaar vast
Voetbal International komt met iets meer details rond de overstap van Noa Lang naar Club Brugge. Het magazine bevestigt dat Blauw-Zwart de Nederlandse winger voor één jaar huurt en vervolgens een verplichte aankoopoptie van zes miljoen heeft. Lang zelf zou nadien in Jan Breydel een contract tot 2024 tekenen.

23u37 GERUCHT: Genk verliest Maehle
Volgens de Franse krant L'Équipe heeft Genk een akkoord bereikt met Marseille omtrent de overgang van Joakim Maehle. De rechtsachter tekent een contract voor vijf seizoen bij L'OM, dat hem eerst voor twee miljoen huurt. Na 15 optredens zou dan automatisch een aankoopoptie van 8 miljoen worden geactiveerd. Genk vangt zo dus 10 miljoen voor de 23-jarige sterkhouder.

23u31 TRANSFER: Standard heeft Sylvestre beet
Standard ging op Deadline Day nog op zoek naar een creatieve injectie en vond die in de persoon van Eddy Sylvestre. De 22-jarige Fransman komt nu ook officieel over van Nice.

23u25 TRANSFER: Moeskroen slaat dubbelslag
Moeskroen moet dringend weg van de laatste plaats en haalt daarom in extremis nog twee offensieve krachten in huis. Nuno Da Costa en Bruno Xhadas komen het aanvallend compartiment versterken.

23u20 TRANSFER: Oude bekenden vinden onderdak
Wesley Hoedt (ex-Antwerp) en Abdoulay Diaby (ex-Club Brugge) werden een hele zomer lang gelinkt aan een terugkeer naar ons land. Beide oude bekenden vonden nu elders onderdak. Hoedt trekt zoals verwacht naar Lazio Roma, Diaby wordt door Sporting Lissabon verhuurd aan Getafe.

23u17 GERUCHTGeen transfer voor Vranckx 
Fans van KV Mechelen mogen opgelucht ademhalen. Aster Vranckx blijft namelijk gewoon bij Malinwa, aldus Het Laatste Nieuws. Geen last-minute toptransfer dus voor het 18-jarige goudhaantje.

23u13 TRANSFER: Manchester United strikt Cavani
De afgelopen maanden werd duchtig gespeculeerd over de bestemming van Edinson Cavani, die bij PSG gratis kon vertrekken. Helemaal op het eind viel de keuze op Manchester United, waar de 33-jarige Uruguayaan tekende voor twee seizoenen.

23u09 GERUCHT: Marseille dringt aan voor Maehle
Genk kan in de late uurtjes nog een topper verliezen. Het Laatste Nieuws stelt immers dat Marseille aandringt voor Joakim Maehle. Eerder op de dag weigerden de Limburgers al een Frans bod van 10 miljoen, maar de Deense rechtsachter zelf staat open voor het voorstel.

23u02 GERUCHT: Vormer: "Dennis blijft bij Club Brugge"
Club Brugge versterkte zich in de laatste dag van de mercato, waardoor de kans bestond dat Emmanuel Dennis alsnog andere oorden zou opzoeken. Aanvoerder Ruud Vormer stelt in Extra Time echter dat de aanvaller op post blijft. 

22u57 TRANSFER: Chris Smalling verruilt Manchester United voor AS Roma
Manchester United neemt na tien jaar officieel afscheid van Chris Smalling. De Engelse verdediger maakt de overgang naar AS Roma, waar hij het voorbije seizoen ook op huurbasis actief was. Het is nog onduidelijk welk bedrag de Mancunians vangen voor de Engelsman.

22u50 TRANSFER: Noa Lang is een Bruggeling Club Brugge heeft de komst van Noa Lang wereldkundig gemaakt. De Nederlander wordt zoals verwacht één seizoen gehuurd van Ajax, waarna Club Brugge verplicht is de aankoopoptie te lichten. Volgens VI moet Club volgend seizoen zo'n zes miljoen neertellen voor de Nederlandse flankspeler.

22u48 TRANSFER: Manchester United haalt twee jonge talenten aan boord
Manchester United heeft vlak voor het afsluiten van de transferdeadline nog twee jonge talenten vastgelegd. De 16-jarige Kambwala komt over van het Franse Dijon, terwijl de 18-jarige Pellistri de overgang maakt van Penarol.

22u45 TRANSFER: Antwerp versterkt zich met Jordan Lukaku
Royal Antwerp FC heeft de verwachte transfer van Jordan Lukaku helemaal afgerond. In een communiqué van Lazio valt te lezen dat Lukaku voor één seizoen gehuurd wordt van de Biancocelesti.

22u40 TRANSFER: Laurent Jans is een Rouche
Standard Luik heeft de komst van Laurent Jans gefinaliseerd. De Luxemburgse verdediger komt gratis over van het Franse Metz, waar hij mocht beschikken. Jans was in het verleden al actief in de Jupiler Pro League bij Waasland-Beveren.

22u30 TRANSFER: Bayern München stalt jong talent bij Olympique Marseille
Bayern München haalde vandaag stevig uit door maar liefst vier(!) aanwinsten voor te stellen. Ook aan uitgaande zijde is er nieuws te bespeuren bij de Rekordmeister. Michael Cuisance zal het komende seizoen actief zijn voor Olympique Marseille. De Franse topclub bedong echter geen aankoopoptie op de middenvelder.

22u25 TRANSFER: Zulte Waregem neemt afscheid van Sylla
Zulte Waregem neemt officieel afscheid van Idrissa Sylla. Het contract van de aanvaller werd in onderling overleg ontbonden. Sylla was in het verleden nog actief voor Anderlecht, KV Oostende en QPR. Eerder nam Zulte Waregem al afscheid van Saido Berahino, die voor één seizoen richting Charleroi trekt. Met Thomas Chory haalde het echter wel al een nieuwe spits in huis.

22u20 TRANSFER: Wesley Hoedt heeft nieuwe club beet
Wesley Hoedt zal het komende seizoen voor Lazio spelen. De Nederlandse verdediger, vorig jaar nog actief bij Antwerp, wordt voor één seizoen gehuurd van het Engelse Southampton. Tussen 2015 en 2017 speelde Hoedt al voor de Biancocelesti.

22u05 TRANSFER: Berahino verlaat Zulte Waregem voor avontuur bij Charleroi
Het huiswerk van Charleroi was nog niet af. Naast Teodorczyk werd met Saido Berahino nog een nieuwe naam vastgelegd. De aanvaller wordt voor één seizoen gehuurd van Zulte Waregem, waar Berahino mocht beschikken.

22u02 TRANSFER: Charleroi neemt afscheid van Henen
Het was een bijzonder drukke dag in de bestuurskamer van Sporting Charleroi. Aan inkomende zijde werden onder meer Teodorczyk en Van Cleemput binnengehaald, terwijl aan uitgaande zijde Maxime Busi de club verliet voor een avontuur bij Parma. Zojuist namen de Carolo’s ook nog afscheid van David Henen. De middenvelder tekende een contract van drie seizoenen bij de Franse tweedeklasser Grenoble.

21u58 TRANSFER: Excelsior Moeskroen haalt twee knappe namen aan boord
Bij Excelsior Moeskroen was er dringend nood aan vers bloed op het veld. De Waalse club heeft in de laatste uurtjes van de transfermercato nog twee transfers afgerond. Nuno Da Costa is een 29-jarige spits die overkomt van Nottingham Forrest. Als tweede versterking werd de komst van Bruno Xadas afgerond. Hij komt over van het Portugese SC Braga.

21u45 TRANSFER: Teodorczyk speelt volgend seizoen bij Charleroi
Sporting Charleroi bevestigde zojuist de terugkeer van Lukasz Teodorczyk naar België. De Poolse aanvaller wordt voor één seizoen gehuurd van Udinese. Bij de Carolo’s moet Teodorczyk de concurrentie aangaan met Rezaei en Nicholson.

21u40 TRANSFER: OHL versterkt zich met ‘Beste Speler van Cyprus’
OHL doet het tot nu toe uitstekend in onze competitie. De ploeg van Marc Brys versterkte zich vandaag alsnog met een extra flankaanvaller. Musa Al-Tamari, vorig seizoen nog uitgeroepen tot beste speler van de Cypriotische competitie, komt over van APOEL Nicosia.

21u25 TRANSFER: Dubbelslag voor KV Kortrijk
Dubbele transferslag voor KV Kortrijk. De West-Vlamingen versterken zich in de laatste uren van de mercato met Sambou Sissoki en Mohammed Badamosi. Sissoki is een defensieve middenvelder die overkomt van het Malinese Djoliba AC Bamoko, terwijl Badamosi een spits is die overkomt van het Marokkaanse FUS Rabat.

21u15 TRANSFER: Antwerp huurt Ampomah voor twee seizoenen van Düsseldorf
Het zijn drukke tijden bij Royal Antwerp FC. De Great Old maakte de komst van Nana Ampomah alvast wereldkundig. De flankaanvaller wordt voor twee seizoenen gehuurd van Fortuna Düsseldorf. De transfer van Jordan Lukaku werd voorlopig nog niet officieel bevestigd.

21u05 TRANSFER: Cercle Brugge heeft oude bekende opnieuw beet
Cercle Brugge heeft de terugkeer van Giulian Biancone afgerond. De flankverdediger wordt net als vorig seizoen voor één jaar gehuurd van AS Monaco. Biancone was vorig seizoen één van de lichtpunten bij de Vereniging.

20u55 TRANSFER: Racing Mechelen stunt met voormalig RSCA-product
Racing Mechelen stuntte vandaag door voormalig Anderlecht-product Jerko Guldix aan te trekken. De 20-jarige verdediger tekende drie seizoenen geleden nog een profcontract op Neerpede, maar zag zijn aflopend contract dit seizoen niet verlengd worden.

20u50 TRANSFER: Anderlecht rondt komst Ierse middenvelder af
Josh Cullen is zoals verwacht de nieuwste aanwinst van RSC Anderlecht. De Ierse middenvelder tekende een contract van drie seizoenen in het Lotto Park. Het is nog onduidelijk hoeveel de Brusselaars betaalden voor de concurrent van Trebel, Zulj, Kana en Sambi Lokonga.

20u40 TRANSFER: Lommel haalt doelman weg bij Manchester City
Lommel SK heeft zich op de laatste dag van de transfermercato nog weten te versterken. De Limburgers zullen Daniel Grimshaw voor één seizoen huren van Manchester City. De 22-jarige doelman is een jeugdproduct van Manchester City.


20u30 TRANSFER: Charleroi haalt vervanger Busi bij KV Mechelen
Sporting Charleroi zag met Maxime Busi één van zijn smaakmakers richting Serie A trekken, maar handelde snel om een vervanger te strikken. Zo maakte KV Mechelen namelijk bekend dat rechtsachter Jules Van Cleemput naar de Carolo's trekt.

20u25 TRANSFER: Club laat Letica definitief vertrekken
Het is nog steeds wachten op een eerste inkomende transfer bij Club, maar uitgaand valt er inmiddels wel actie te noteren. Zo laat Blauw-Zwart de overbodige doelman Karlo Letico namelijk permanent vertrekken. De Kroaat trekt naar het Italiaanse Sampdoria. LEES HIER MEER
20u20 GERUCHT: Racing Genk ontvangt miljoenenbod
Strijk Racing Genk straks ook weer ettelijke miljoenen op? Het is best mogelijk, want zo zou Olympique Marseille op de proppen zijn gekomen met een stevig bod op Joachim Maehle. L'OM zou tien miljoen veil hebben voor de rechtsback. LEES HIER MEER

20u15 TRANSFER: Lommel krijgt doelman van Man City
Lommel is sedert enkele maanden in handen van de City-groep, en daar profiteert het op Deadline Day opnieuw van. De Limburgers maakten namelijk de komst van Daniel Grimshaw bekend. De doelman wordt door City één jaar aan de Gestelsedijk gestald.

20u10 TRANSFER: Maxime Busi verlaat Charleroi
Maxime Busi geldt als één van de grote revelaties van dit seizoen, maar lang konden we er niet van genieten. De jonge rechtsachter van Sporting Charleroi trekt namelijk naar de Serie A, waar hij een contract voor vijf seizoenen tekende bij Parma. LEES HIER MEER

19u50 TRANSFER: Doku verkast naar RennesEen verrassing is het uiteraard niet meer, maar de transfer van Jérémy Doku naar Rennes zou wel helemaal beklonken zijn. De vleugelspeler van Anderlecht heeft volgens Franse bronnen zijn contract ondertekend, en reisde inmiddels al terug af naar België. LEES HIER MEER

19u40 TRANSFER: AA Gent troeft Standard af
AA Gent heeft Standard weten af te troeven voor Andreas Hanche-Olsen. De centrale verdediger stond namelijk ook op het verlanglijstje van de Rouches, maar kiest dus voor de Buffalo's. De Noor tekende een contract voor drie seizoenen in de Ghelamco Arena. LEES HIER MEER

19u30 GERUCHT: AA Gent houdt Yaremchuk aan boord
Roman Yaremchuk zette het kot bij AA Gent flink op stelten door te stellen nog absoluut te willen vertrekken op Deadline Day. Maar daar willen Ivan De Witte en Michel Louwagie echter niets van weten. Zij willen de aanvaller absoluut aan boord houden. LEES HIER MEER 

19u15 GERUCHT: Club vist naast middenvelder
Ook Club Brugge is nog bedrijvig op deze laatste transferdag, maar moet wel zijn eerste aanwinst nog voorstellen. Frank Onyeka lijkt het alvast niet te zullen worden. Zijn club Midtjylland eist namelijk een te hoge transfersom. LEES HIER MEER

19u10 TRANSFER: Antwerp haalt Jordan Lukaku
Straffe transfer op de Bosuil, want daar komt niemand minder dan Jordan Lukaku de rangen versterken. De linkervleugelspeler wordt voor één seizoen gehuurd van Lazio Roma, met optie tot koop. Ook Jérémy Gelin trekt overigens naar The Great Old. LEES HIER MEER 

19u00: GERUCHT: Stil rond Dennis
Club Brugge hoopt nog een tweetal versterkingen in huis te halen, terwijl aan uitgaande zijde er nog wat dreigde te bewegen rond Emmanuel Dennis. Voorlopig blijft het echter windstil rond de 22-jarige aanvaller.

18u55: GERUCHT: Genk dreigt backs te verliezen
Marseille verkocht rechtsachter Bouna Sarr aan Bayern München. De kans dat de Fransen doorduwen voor Genk-back Joakim Maehle wordt zo weer wat groter. Casper De Norre kan dan weer naar OH Leuven.

18u49: TRANSFER: Waasland-Beveren strikt verdediger
Waasland-Beveren huurt Miguel Vieira van Istanbul Basakshir. De 29-jarige Portugees moet centraal achterin voor meer stabiliteit zorgen op de Freethiel.

18u42: TRANSFER: Anderlecht stelt Mukairu voor
Anderlecht heeft op Deadline Day nog een vervanger voor Jérémy Doku gevonden. De huur met aankoopoptie van Paul Mukairu, die zowel diep in de punt als op de flank uit de voeten kan, werd zopas officieel aangekondigd. LEES HIER MEER

18u36: GERUCHT: Club grijpt naast middenvelder
Club Brugge bood volgens Deense media zes miljoen op FC Midtjylland-middenvelder Frank Onyeka. De 22-jarige Nigeriaan, verkozen tot Speler van het Jaar, moet echter bijna tien miljoen kosten.

18u27: GERUCHT: Yaremchuk stuit op 'njet' van AA Gent
Roman Yaremchuk had zijn zinnen gezet op een transfer bij AA Gent. De spits had daarom vandaag een onderhoud met een bestuur, maar kreeg te horen dat hij niet mag vertrekken.

18u21:TRANSFER: Cercle haalt smaakmaker terug
Cercle Brugge heeft zich nog versterkt met Giulian Biancone, die opnieuw een jaar gehuurd wordt van AS Monaco. De jonge rechtsachter was vorig seizoen een smaakmaker bij de Vereniging.

18u17: GERUCHT: Club heeft Lang bijna beet
Club Brugge bereikte een persoonlijk akkoord met Noa Lang en klaart nu alleen nog met Ajax de laatste details. Een deal lijkt echter in de maak, zo melden diverse Belgische én Nederlandse media. LEES HIER MEER

18u11: GERUCHT: Anderlecht keurt opvolger Doku
Paul Mukairu wordt de vervanger van Jérémy Doku. De onderhandelingen omtrent zijn huur zitten in de laatste rechte lijn, momenteel wordt de aanvaller gekeurd in Turkije. LEES HIER MEER

18u02: TRANSFER: Anderlecht strikt middenvelder 
Josh Cullen is geslaagd voor zijn medische tests. De middenvelder komt zonder ongelukken definitief over van West Ham. LEES HIER MEER

17u50 TRANSFER: Antwerp slaat dubbelslag
Zoals verwacht slaat Antwerp in de late uurtjes toe. De Great Old bereikte een akkoord met Cercle over de transfer van spits Guy Mbenza. Nana Ampomah wordt dan weer voor twee jaar gehuurd, mét aankoopoptie. LEES HIER MEER

17u36 TRANSFER: Kluivert verlaat AS Roma
Justin Kluivert heeft AS Roma verlaten. De Nederlandse flankaanvaller trekt op huurbasis naar RB Leipzig, dat maakte de Italiaanse club bekend.

17u23 TRANSFER: Spits voor Essevee
Zulte Waregem heeft de komst van Tomas Chory aangekondigd. De aanvaller komt op huurbasis over van Viktoria Plzen. Essevee heeft ook een aankoopoptie. LEES HIER MEER.

17u21 GERUCHT: Balotelli kan naar Engeland
Mario Balotelli heeft momenteel geen club. Watford zou de Italiaanse aanvaller een contract willen aanbieden.

17u15 GERUCHT: Verdediger naar OHL
Gazet van Antwerpen weet dat de Tsjechische verdediger Vaclav Jemelka over komt van Sigma Olomouc. Hij zou gehuurd worden met aankoopoptie. LEES HIER MEER.

17u11 GERUCHT: Nainggolan blijft
Radja Nainggolan gaat dan toch bij Internazionale blijven. Cagliari en Inter vonden geen akkoord over een transfer.

16u50 TRANSFER: Juventus laat nog een speler gaan
Juventus heeft na Douglas Costa (Bayern) ook Matteo De Sciglio laten vertrekken. De verdediger trekt op huurbasis naar Lyon, dat maakte de Oude Dame officieel bekend.

16u46 TRANSFER: Klaassen terug naar Ajax
Ajax heeft zelf ook nog een grote ingaande transfer weten af te ronden. De club maakte bekend dat Davy Klaassen terugkeert. Hij komt over van Werder Bremen.

16u45 GERUCHT: Club Brugge is bijna klaar
Noa Lang wordt vandaag nog voorgesteld als nieuwe aanwinst van Club Brugge. Hij komt over van Ajax en volgens Het Nieuwsblad gaat hij de enige ingaande transfer worden.

16u35 GERUCHT: Aanvaller naar Zulte Waregem
Het Laatste Nieuws weet te melden dat Zulte Waregem nog een aanvaller heeft aangetrokken. Thomas Chory komt over van Viktoria Plzen.

16u30 GERUCHT: Spits voor Antwerp
Gazet van Antwerpen weet dat Guy Mbenza de nieuwe spits wordt van Antwerp. De club vond een akkoord met Cercle Brugge en de aanvaller tekende tot medio 2024. LEES HIER MEER.

16u22 TRANSFER: Costa terug naar Bayern
Bayern München drukt door. Het maakte ook de komst van Douglas Costa officieel bekend. Hij komt op huurbasis over van Juventus.

16u06 GERUCHT: Touré naar Spanje
Yaya Touré gaat op zijn 37ste nog een opvallende transfer versieren. De voormalige speler van Beveren, Manchester City en FC Barcelona trekt wellicht naar het Spaanse Cadiz.

16u TRANSFER: Bayern haalt spits
Bayern München heeft Eric Maxim Choupo-Moting weggehaald bij PSG. Dat maakten de Duitsers officieel bekend.

15u50 GERUCHT: Geen Eriksen
Antonio Conte is geen grote fan van Christian Eriksen. Borussia Dortmund hoopte de Deen te huren van Internazionale, maar Eriksen heeft geen trek in een overgang naar de Bundesliga-club.

15u41 GERUCHT: Standard wil Jans
Laurent Jans keert mogelijk terug naar België. Volgens La Dernière Heure wil Standard de ex-speler van Waasland-Beveren aantrekken. Hij mag gratis weg bij FC Metz.

15u33 TRANSFER: Bruma verlaat PSV PSV heeft Bruma van de hand gedaan. De flankaanvaller kon nooit overtuigen in Eindhoven en werd uitgeleend aan Olympiakos, dat hem huurt met aankoopoptie.

15u21 GERUCHT: Transfer voor Arsenal
Thomas Partey gaat Atlético Madrid mogelijk verlaten. Arsenal zou bereid zijn om de opstapclausule van 50 miljoen euro willen lichten.

14u47 GERUCHT: Standard heeft Fransman bijna beet
Volgens La Dernière Heure heeft Standard bijna de transfer van Eddy Sylvestre afgerond. De 21-jarige wordt gehuurd van OGC Nice. Het volgende doelwit van de Rouches wordt een rechtsachter, terwijl naast Kostas Laifis ook Gojko Cimirot gewoon op Sclessin zou blijven.

14u45 GERUCHT: Anderlecht vindt vervanger Doku
Turkse media maken melding dat Anderlecht een akkoord gevonden heeft met Antalyaspor voor de transfer van Paul Mukairu. De Nigeriaan moet de opvolger worden van Jérémy Doku. Hij zou voor een seizoen gehuurd worden met een aankoopoptie die 2,5 miljoen euro zou bedragen.

14u38 TRANSFER: Tweede aanwinst voor Gent-tegenstander Hoffenheim
Hoffenheim, één van de tegenstanders van AA Gent in de Europa League, heeft zijn tweede aanwinst van de dag gepresenteerd. Na Ryan Sessegnon (Tottenham) halen ze nu ook Sebastian Rudy binnen. De 29-voudige Duitse international wordt op huurbasis overgenomen van Schalke.

14u30 GERUCHT: Arsenal wil nog uithalen
Arsenal wil nog een stevige aanwinst binnenhalen, want het zou nog een bod uitgebracht hebben op Thomas Partey. Met het nakende vertrek van Matteo Guendouzi en Lucas Torreira kunnen de Gunners nog wel een extra middenvelder gebruiken en ze zouden hun zinnen zetten op de Ghanees van Atletico Madrid.

14u18 GERUCHT: Beslissend gesprek voor Nainggolan
Radja Nainggolan zou nog graag Inter willen verlaten om definitief terug te keren naar Cagliari, maar de Nerazzurri liggen nog steeds dwars. De advocaat van Il Ninja zou maandagnamiddag op de kantoren van Inter neergestreken zijn voor een ultieme poging om een doorbraak te forceren.

14u14 GERUCHT: Juventus schenkt Pirlo nog Italiaans international
Juventus lijkt zich nog te gaan versterken, want Federico Chiesa is bezig met zijn medische testen in Turijn. De aanvaller zou gehuurd worden met verplichte aankoopoptie van 50 miljoen euro. Fiorentina anticipeert alvast op het vertrek van zijn ster door José Callejon (ex-Napoli) binnen te halen. LEES HIER MEER

14u12 TRANSFER: RWDM haalt gewezen topschutter 1B
RWDM heeft zijn aanval versterkt met Leonardo Rocha. De Portugees werd twee seizoenen geleden bij Lommel nog topschutter in 1B, maar kon zich daarna niet doorzetten bij Eupen. De Panda's laten hem nu op huurbasis naar het Edmond Machtensstadion vertrekken. Dat meldde onze redactie eerder al.

13u54 GERUCHT: Standard wil middenvelder van Nice
Standard zou nog een offensieve middenvelder erbij willen. De Rouches zouden onderhandelingen voeren met OGC Nice over de komst van Eddy Sylvestre. De 21-jarige stond vorig weekend nog aan de aftrap tegen Strasbourg en deed het toen zeer goed.

13u49 TRANSFER: Mirallas heeft nieuwe club beet
De eerder aangekondigde transfer van Kevin Mirallas naar Gaziantep is nu ook helemaal een feit. De Turken hebben bevestigd dat de ex-Rode Duivel tot het einde van het seizoen getekend heeft. Hij krijgt er het rugnummer 27.

13u46 GERUCHT: Man Utd gaat bij Atalanta shoppen
Manchester United zou uitpakken met een verrassende transfer. Het zou zijn aanval versterken met Amad Traoré, een 18-jarige flankaanvaller van Atalanta. Omwille van perikelen met het papierwerk en het paspoort van de speler zou de transfer wel pas in januari plaatsvinden.

13u43 GERUCHT: Leya Iseka kan transfer maken
Aaron Leya Iseka, de jongere broer van Michy Batshuayi, kan vandaag nog vertrekken bij Toulouse. De gewezen belofteninternational zou het hof gemaakt worden door Swansea en Espanyol. De Engelsen willen hem definitief overnemen, Espanyol hoopt op een uitleenbeurt met aankoopoptie.

13u41 GERUCHT: AC Milan wil nog verdediger
AC Milan wil zijn defensie nog versterken met Mohamed Simakan. De Rossoneri zouden al een persoonlijk akkoord hebben met de 20-jarige en een bod van 8 miljoen euro neergelegd hebben bij Strasbourg. LEES HIER MEER

13u38 TRANSFER: Club Brugge neemt afscheid van Masovic
Club Brugge heeft nog een overbodige speler van de hand gedaan. Erhan Masovic kwam nooit in actie in een officiële wedstrijd en verlaat Club na enkele uitleenbeurten nu definitief. De Servische verdediger werd verkocht aan de Duitse tweedeklasser VfL Bochum. LEES HIER MEER

13u33 GERUCHT: Antwerp en Cercle raken er niet uit
De transfer van Guy Mbenza naar Antwerp zou weleens op losse schroeven kunnen staan. De Great Old heeft nog steeds geen akkoord gevonden met Cercle, omdat de vraagprijs van de Vereniging volgens Gazet van Antwerpen te hoog ligt. Afwachten of er nog een oplossing komt, of Antwerp nog op zoek moet naar een andere spits. LEES HIER MEER

13u28 GERUCHT: STVV verliest Mmaee nog
Het lijkt erop dat ze bij STVV nog afscheid zullen nemen van Samy Mmaee. De verdediger is goed op weg naar Saint-Etienne, melden Franse media en HLN. Op Stayen wrijven ze zich in de handen, want ze krijgen nog een mooie transfersom en hebben voldoende alternatieven in de defensie.

13u20 GERUCHT: Cullen komt aan op Neerpede
De transfer van Josh Cullen naar Anderlecht lijkt weer wat dichterbij. Het Nieuwsblad spotte de middenvelder al op Neerpede, waar hij aangekomen is om de laatste onderhandelingen te voeren.

13u16 GERUCHT: Liverpool grijpt nog in na pandoering
Liverpool kreeg zondag een 7-2 om de oren van Aston Villa en grijpt nog in op de transfermarkt. Alisson is een tijdje buiten strijd en doublure Adrian ging alweer zwaar in de fout, waardoor de Reds nog een doelman zouden halen. Ze zouden gaan voor Paulo Gazzaniga, derde doelman van Tottenham.

13u02 GERUCHT: Genk en Marseille onderhandelen
De kans lijkt alsmaar reëler dat Genk Joakim Maehle nog ziet vertrekken. De Limburgers zouden alvast onderhandelen met Marseille over een transfer, melden Franse bronnen. Daar klinkt het dat Genk 8 miljoen euro zou willen vangen voor zijn rechtsachter.

13u GERUCHT: Beerschot wil afslanken
Bij Beerschot willen ze vandaag nog enkele uitgaande transfers realiseren. Voor Ayrton Mboko en Gregory Grisez wordt een nieuwe club gezocht, terwijl Felipe Micael belangstelling uit Brazilië geniet. Brian De Keersmaecker en Jorn Vancamp willen ze bij Beerschot verhuren.

12u54 GERUCHT: Cercle krijgt publiekslieveling terug
Cercle Brugge mag vandaag mogelijk nog een oude bekende opnieuw verwelkomen. Volgens Het Nieuwsblad gaat AS Monaco opnieuw Giulian Biancone in het Jan Breydelstadion stallen. De Franse rechtsachter was vorig seizoen één van de sterkhouders van Cercle.

12u52 GERUCHT: Van Rhijn vindt nieuwe club
Ricardo van Rhijn, ex-verdediger van Club Brugge, heeft in Nederland een nieuwe club gevonden. De gewezen international was een vrije speler na zijn vertrek bij Heerenveen en zou nu een contract gaan tekenen bij FC Emmen.

12u41 GERUCHT: AA Gent heeft aanwinst bijna beet
AA Gent heeft de transfer van Andreas Hanche-Olsen bijna afgerond. Volgens Noorse bronnen vormen de medische testen nog het enige obstakel voor de overgang van de verdediger.

12u26 GERUCHT: Club bereikt akkoord met Ajax over Lang
Noa Lang maakt vandaag de overstap van Ajax naar Club Brugge, zo verzekert VI. De clubs zouden eruit gekomen zijn over een huurbeurt van één seizoen, maar wel met verplichte aankoopoptie. Jurgen Ekkelenkamp zou dan weer niet mogen vertrekken en komt dus niet naar Club. LEES HIER MEER

12u24 GERUCHT: Geen transfer voor Dembélé
Zondagavond doken nieuwe geruchten op dat Ousmane Dembélé op Deadline Day alsnog Barcelona zou kunnen verlaten voor Manchester United. Uiteindelijk zal het zover niet komen, want de winger blijft volgens RMC Sport gewoon in Camp Nou. LEES HIER MEER

12u20 GERUCHT: Anderlecht raakt verlost van Nkaka
Anderlecht zou nog een overbodige speler kwijt zijn, want Aristote Nkaka zou vandaag nog een transfer maken. De overbodige middenvelder zou voor een seizoen verhuurd worden aan de Duitse tweedeklasser Paderborn. Een aankoopoptie werd niet in de deal opgenomen. LEES HIER MEER

12u17 GERUCHT: Cercle wil nog drie aanwinsten
Bij Cercle Brugge zijn ze ook nog bezig met enkele aanwinsten. In een filmpje op zijn officiële kanalen laat de Vereniging weten dat er nog "een drietal belangrijke dossiers" in de pijplijn zitten.

12u15 GERUCHT: Eupen laat spits vertrekken
AS Eupen zou nog afscheid nemen van Leonardo Rocha. De spits heeft geen uitzicht meer op speelminuten en keert terug naar 1B. RWDM gaat hem volgens Het Nieuwsblad voor een seizoen huren.

12u12 GERUCHT: Portugees belofteninternational voor Moeskroen
Moeskroen zou naast Nuno Da Costa ook nog Bruno Xadas aan boord halen. De offensieve middenvelder, die deel uitmaakt van de Portugese U21, zou voor een seizoen gehuurd worde van Braga. Moeskroen zou ook een aankoopoptie bedingen.

12u08 GERUCHT: Standard aast op rechtsachter
Centrale verdediger Andreas Hanche-Olsen lijkt niet naar Luik te komen, maar volgens La Dernière Heure azen ze in Luik wel nog op een rechtsachter. Daar is momenteel na het vertrek van Vojvoda geen alternatief voor handen voor Collins Fai. Een concrete naam viel nog niet.

12u04 TRANSFER: Union krijgt speler van Brighton
Union heeft nog een aanwinst opgepikt bij Brighton, de Premier League-club die ook in handen is van eigenaar Tony Bloom. Alex Cochrane, een 20-jarige linksachter, trekt voor een seizoen op huurbasis naar de Brusselaars.

12u GERUCHT: Club denkt aan tweede Ajacied
Noa Lang wordt al sinds zondag aan Club gelinkt, maar de landskampioen zou ook belangstelling tonen in een tweede speler van Ajax. Ook Jurgen Ekkelenkamp, een 20-jarige offensieve middenvelder, zou nog op het lijstje staan. LEES HIER MEER  

11u55 GERUCHT: Ook Henen nog weg bij Charleroi
Naast Maxime Busi zou ook David Henen Charleroi nog kunnen verlaten. De flankaanvaller vertoeft volgens La Dernière Heure al in Frankrijk met het oog op een eventuele transfer. Grenoble zou de grootste kans hebben om hem te strikken, maar er zouden ook meetings met Caen en Dijon gepland staan.

11u53 GERUCHT: Mirallas tekent in Turkije
Kevin Mirallas zou op zijn 33ste verjaardag alsnog een nieuwe club gevonden hebben. De aanvaller zat na zijn vertrek bij Antwerp zonder club, maar zou nu voor acht maanden getekend hebben bij de Turkse staartploeg Gaziantep.

11u45 GERUCHT: Nygren verlaat Genk voor twee jaar
Het was al duidelijk dat Benjamin Nygren vandaag Genk nog zou verlaten, maar de manier waarop is wel verrassend. De jonge Zweedse aanvaller zou voor maar liefst twee jaar verhuurd worden aan sc Heerenveen. LEES HIER MEER

11u40 GERUCHT: Teodorczyk terug naar België
Lukasz Teodorczyk trekt naar Charleroi. L'Avenir weet dat de Carolo's de voormalige aanvaller van Anderlecht voor één jaar gaan huren van de Italiaanse club Udinese. Daar zat hij op een zijspoor. LEES HIER MEER

11u35 TRANSFER: Inter haalt ervaren flankverdediger
Internazionale heeft op de slotdag van de mercato nog wat ervaring aan zijn kern toegevoegd. Matteo Darmian (ex-Man Utd) werd weggeplukt bij Parma. De 30-jarige flankverdediger wordt voor een seizoen gehuurd met verplichte aankoopoptie.

11u30 GERUCHT: Nog versterking voor Moeskroen
Rode lantaarn Moeskroen zou nog versterking krijgen uit Engeland. Volgens de Franse journalist Manu Lonjon staat Nuno Da Costa, een 29-jarige spits van Nottingham Forest, dicht bij een overstap naar Le Canonnier.

11u25 GERUCHT: Geen transfers bij StandardKostas Laifis zou volgens La Dernière Heure Standard dan toch niet gaan inruilen voor Sampdoria. De Noorse verdediger Andreas Hanche-Olsen zou ook niet naar Luik afzakken, maar voor AA Gent kiezen.

11u06 TRANSFER: PSG shopt bij Porto
PSG heeft een nieuwe middenvelder voorgesteld. De Parijzenaars maakte officieel de komst van Danilo Pereira bekend. Hij komt over van FC Porto.

11u GERUCHT: Foket grof wildThomas Foket kan mogelijk nog een mooie transfer versieren. De ex-speler van AA Gent kan Stade Reims inruilen voor Parma of Marseille.

10u47 GERUCHT: Twee aanwinsten voor Antwerp
Antwerp gaat Nana Ampomah en Jérémy Gelin huren van Fortuna Düsseldorf en Rennes. Beiden leggen momenteel hun medische testen af.

10u40 GERUCHT: Busi op weg naar uitgang
Maxime Busi gaat Charleroi dan toch verlaten. Zijn makelaar laat aan Sudpresse weten dat een transfer naar Parma 'op de goede weg' is.

10u15 GERUCHT: Géén Kalinic voor Club Brugge
Nikolas Kalinic gaat niet naar Club Brugge. De spits van Atlético Madrid legt volgens Italiaanse media momenteel zijn medische testen af bij Torino.

10u05 GERUCHT: Club aast op Chair
Club Brugge wil er nog een aanvallende middenvelder bij, liefst een jong talent. Eén van de vele pistes is Ilias Chair van QPR. LEES HIER MEER.

09u55 GERUCHT: Pittig duel Gent-Standard
De toekomst van de Noorse verdediger Andreas Hanche-Olsen ligt naar alle waarschijnlijkheid in de Jupiler Pro League. De vraag is echter bij welke club. Volgens HBvL-journalist Bob Faesen heeft zijn club Stabaek een akkoord met zowel Standard als AA Gent. Het is dus aan de verdediger zelf om de knoop door te hakken.

09u49 GERUCHT: Kluivert naar Duitsland
De Nederlandse aanvaller Justin Kluivert lijkt goed op weg naar de Bundesliga. De 21-jarige zou AS Roma voor één seizoen op huurbasis inruilen voor RB Leipzig. Volgens BILD is hij momenteel onderweg naar zijn medische keuring, daarna kan zijn overgang helemaal afgerond worden.

09u42 GERUCHT: Antwerp lonkt naar Cercle
Antwerp wil zoals eerder vermeld nog flink toeslaan op de slotdag van de mercato. Op de verlanglijst staat onder meer een nieuwe spits en daarvoor zou men richting Cercle Brugge lonken. Zo meldt Het Nieuwsblad dat Guy Mbenza in beeld zou zijn op de Bosuil. LEES HIER MEER

09u36 GERUCHT: Deal tussen Club en Gent?
Op deadline wemelt het natuurlijk van geruchten, het ene al wat onwaarschijnlijker dan het andere. Zo bereikte onze redactie een vreemd gerucht over AA Gent en Club Brugge. In de wandelgangen zou namelijk sprake zijn van een ruilconstructie tussen rond Siebe Schrijvers en Roman Yaremchuk, die absoluut wil vertrekken bij de Buffalo's. Zo'n deal lijkt echter bijzonder onwaarschijnlijk, bovendien is er momenteel nergens bevestiging van te vinden. Vooralsnog lijkt dit gerucht dan ook uit de lucht gegrepen, al weet je op deadline day natuurlijk nooit.

09u26 GERUCHT: Vervanger voor Vertonghen
Ook Tottenham Hotspur zou nog willen toeslaan op de slotdag. De Spurs zijn volgens The Mirror van plan een last-minute poging te ondernemen voor Milan Skriniar. De sterkhouder van Internazionale zou wel zo'n 50 miljoen euro moeten kosten.

09u19 GERUCHT: Alles of niets voor Anderlecht
RSCA zou dus een vervanger voor Doku willen halen, maar veel opties zijn er niet. Volgens Het Laatste Nieuws is Paul Mukairu (Antalyaspor) momenteel de enige piste. Indien zijn transfer afspringt, zou er geen alternatief meer zijn. Het lijkt dus alles of niets voor de recordkampioen. LEES HIER MEER

09u11 GERUCHT: Yaremchuk eist transfer
Het wordt nog een moeilijke dag voor het bestuur van AA Gent. De transferwens van Roman Yaremchuk leek even te zijn verdwenen, maar blijkbaar wil de Oekraïense spits toch absoluut nog vertrekken. Dat maakte hij zondag nog eens duidelijk na zijn knalprestatie tegen Beerschot. LEES HIER MEER

09u01 TRANSFER: Bayern slaat eerste keer toe
Bayern München heeft de eerste van vier verwachte transfers afgerond. Zo wordt middenvelder Marc Roca overgenomen van RCD Espanyol. De Spanjaard tekende tot medio 2025 in de Allianz Arena.

08u50 GERUCHT: Miljoenen voor Vranckx
KV Mechelen ziet op de deadline day goudhaantje Aster Vranckx vertrekken. Al moet hij wel een smak geld kosten. Bovendien lijkt het een vereiste dat hij het seizoen afwerkt in het AFAS Stadion. LEES HIER MEER

8u40 ANALYSE: D-Day bij Blauw-Zwart
Club Brugge lijkt zich pas op de slotdag te verzekeren van de nodige versterking. Nochtans wil het dit seizoen toeslaan op verschillende fronten en liet de landskampioen toch al de nodige spelers vertrekken. LEES HIER de analyse over de Brugse transferstrategie.

8u33 GERUCHT: Juve slaat miljoenenslag
Juventus lijkt afscheid te nemen van Douglas Costa, die op de terugweg naar Bayern München zou zijn. De Italiaanse kampioen zou echter al een vervanger hebben gevonden. Federico Chiesa komt volgens diverse media over van Fiorentina. Met deze constructie zou een slordige 50 miljoen gemoeid zijn. LEES HIER MEER

08u17 TRANSFER: Kean naar PSG
Paris Saint-Germain heeft nog een nieuwe spits aangetrokken. De Franse kampioen kondigde via de officiële kanalen de komst van Moise Kean aan. De Italiaanse international wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Everton, waar hij vooralsnog geen potten kon breken.

08u04 GERUCHT: Genk vreest voor Maehle
KRC Genk ziet mogelijk nog een steunpilaar vertrekken. Zo zou Joakim Maehle op concrete interesse van Atalanta en Marseille kunnen rekenen. Benjamin Nygren trekt volgens Het Laatste Nieuws dan weer naar Nederland. LEES HIER MEER

07u47 GERUCHT: Gent wil Standard dwarszitten
Ook op Sclessin wordt nog een drukte verwacht. Boljevic en Cop zouden mogen beschikken, terwijl Sampdoria doordrukt voor Laifis. Standard mikt zelf op de komst van Hanche-Olsen, maar krijgt daarvoor concurrentie van AA Gent. LEES HIER MEER

07u33 GERUCHT: Beiers slotoffensief
Hoewel Bayern München nu al nagenoeg onklopbaar lijkt, pakt Der Rekordmeister uit met een stevig slotoffensief op de mercato. Volgens BILD zijn er nog vier rechtstreekse aanwinsten in aantocht bij de Duitse kampioen. LEES HIER MEER

07u19 GERUCHT: Vervanger Doku op komst
Het is wachten op de officiële aankondiging van Jérémy Doku bij Stade Rennes. Ondertussen blijft Anderlecht niet bij de pakken zitten. Volgens Het Laatste Nieuws wordt er wel degelijk werk gemaakt van een rechtstreekse vervanger voor de winger. LEES HIER MEER

07u10 GERUCHT: Drieslag voor United
De pandoering van zondag tegen Tottenham blijft niet zonder gevolgen bij Manchester United. Zo zou de club werk maken van een drietal aanwinsten. Edinson Cavani en Alex Telles lijken alvast op komst, ook over Ousmane Dembélé zou onderhandeld worden. LEES HIER MEER

06u50 GERUCHT: De mouw van D'Onofrio
Wat schudt Luciano D'Onofrio nog uit zijn mouw op de Bosuil? Volgens Het Laatste Nieuws mogen er zeker nog een drie à viertal last-minute aanwinsten verwacht worden: een extra spits, flankaanvaller en één à twee centrale verdedigers. LEES HIER MEER

06u40 GERUCHT: Wat met Doku-miljoenen?
Anderlecht staat op het punt om Jérémy Doku voor een smak geld te verkopen. Een klein deel van dat bedrag wordt mogelijk gespendeerd aan extra versterking. De namen van een extra middenvelder en spits doen alvast de ronde. LEES HIER MEER

06u30 GERUCHT: Grote drukte bij Club
De landskampioen wil in het slot van de transferperiode dan toch toeslaan. Flankaanvaller Noa Lang lijkt alvast op komst, ook een nieuwe spits is niet uitgesloten. Daarnaast blijft Emmanuel Dennis op een vertrek azen. LEES HIER MEER

BELGIË
Het werd mede door de corona-omstandigheden een behoorlijke rustige transferperiode in ons land, maar op de slotdag willen verschillend (top)ploegen nog stevig toeslaan. Landskampioen Club Brugge bijvoorbeeld, heeft zijn zinnen gezet op zeker nog een tweetal last-minute aanwinsten. Ook een vertrek van Emmanuel Dennis is niet uitgesloten. Daarnaast mag ook vuurwerk verwacht worden bij Antwerp. Gezien de strijd op meerdere fronten wil sterke man Luciano D'Onofrio nog een flinke kwaliteitsinjectie doorvoeren.

Bij Anderlecht wordt Jérémy Doku normaal gezien voor een recordsom aan Stade Rennes verkocht. Dat bedrag wordt grotendeels gebruikt om de schuldenberg af te bouwen, al zou een klein deeltje daarvan ook aan versterking gespendeerd kunnen worden. Standard zou eveneens nog wat extra kwaliteit in de breedte kunnen gebruiken en het is uitkijken of AA Gent en KRC Genk al bij sturen na hun trainerswissel en matige start van de competitie. Ook bij de ploegen uit de lagere regionen is extra versterking niet uitgesloten in de hoop de ploeg weer op de rails te krijgen.

BUITENLAND
In het buitenland komt de transfercarrousel niet echt op gang, toch willen verschillende grote clubs nog toeslaan. FC Barcelona mikt alvast op een nieuwe spits, Memphis Depay blijft alvast bovenaan de verlanglijst staan. Manchester United, dat zondag een zware 1-6-pandoering kreeg van Tottenham, lijkt eveneens nog hard te willen toeslaan. Zelfs het onverzadigbare Bayern München heeft naar verluidt nog een drietal aanwinsten in het vizier. In wanneer de grootmachten toch de miljoenen laten rollen, zou dit wel eens een kettingreactie bij de ietwat kleinere clubs in gang kunnen zetten ...

POLL: Ongeacht corona, de transferperiode heeft dit jaar te lang geduurd ...

Meer sportnieuws

Laatste Voetbalnieuws

'Clausule van 60 miljoen ontketent Europese titanenstrijd'
'Clausule van 60 miljoen ontketent Europese titanenstrijd'

Verschillende Europese topclubs zijn momenteel al volop bezig met de voorbereidingen op de komende ...

0
0
'Antwerp bibbert en beeft: Europese topper wil Van Bommel'
'Antwerp bibbert en beeft: Europese topper wil Van Bommel'

Een verlenging van de landstitel zit er niet meer in, maar met de Croky Cup kan Antwerp FC zich ...

79
79
Verhaeghe keihard aangepakt: "Voorzitter met klasse doet dat niet"
Verhaeghe keihard aangepakt: "Voorzitter met klasse doet dat niet"

Club Brugge zorgde afgelopen donderdag voor vaderlandse voetbalgeschiedenis door zich als eerste ...

264
264
Benteke 'verklapt' volgende bestemming De Bruyne
Benteke 'verklapt' volgende bestemming De Bruyne

Manchester City en Kevin De Bruyne sneuvelden woensdag uit de Champions League. De kans is evenwel ...

58
58
Opvolger Thiago? 'Club Brugge heeft nieuwe spits in vizier'
Opvolger Thiago? 'Club Brugge heeft nieuwe spits in vizier'

Club Brugge mag zich opmaken voor de halve finales van de Conference League en hoopt daarnaast in ...

284
284
Selectie Anderlecht: twee opvallende namen mee naar Genk
Selectie Anderlecht: twee opvallende namen mee naar Genk

RSC Anderlecht legde afgelopen weekend beslag op de leidersplaats in de Champions' Play-Offs en wil ...

319
319
TRANSFERUURTJE: 'Toptransfer Skov Olsen, viertal weg bij Anderlecht'
TRANSFERUURTJE: 'Toptransfer Skov Olsen, viertal weg bij Anderlecht'

Heel wat clubs zijn al druk in de weer met de voorbereidingen op de zomermercato en de eerste deals ...

266
266
'Xavi verbaast met volgende uitdaging als coach'
'Xavi verbaast met volgende uitdaging als coach'

FC Barcelona werd deze week pijnlijk uitgeschakeld in de kwartfinales van de Champions League. De ...

96
96
Riemer houdt voetjes op de grond: "Hij spreekt niet over de titel"
Riemer houdt voetjes op de grond: "Hij spreekt niet over de titel"

RSC Anderlecht droomt volop van een nieuwe titel. Paars-Wit is momenteel de trotse leider in de ...

111
111
Emond doet schrijnend boekje open over Standard
Emond doet schrijnend boekje open over Standard

Standard beleeft al enkele jaren sportief allesbehalve hoogdagen. Ook financieel heeft de Luikse ...

180
180
Simons verklapt ambitie Dender in JPL
Simons verklapt ambitie Dender in JPL

FCV Dender mag volgend seizoen opnieuw aantreden in de Jupiler Pro League. De Oost-Vlaamse club ...

202
202
Guardiola geeft alarmerende update over De Bruyne
Guardiola geeft alarmerende update over De Bruyne

Manchester City moest deze week op pijnlijke wijze de aftocht blazen in de Champions League. The ...

163
163
Doorbraak voor KVO? 'Nieuwe eigenaar in België'
Doorbraak voor KVO? 'Nieuwe eigenaar in België'

KV Oostende verzekerde zich vrijdag van een langer verblijf in de Challenger Pro League. De Kustboys ...

151
151
<strong>Beangstigend: toptransfer Antwerp FC ontspoort catastrofaal</strong>
Beangstigend: toptransfer Antwerp FC ontspoort catastrofaal

Antwerp FC deed in januari een ambitieuze zet om Eliot Matazo (22) te halen als vervanger voor ...

384
384
Riemer onder de indruk: "Op termijn is hij wereldtop"
Riemer onder de indruk: "Op termijn is hij wereldtop"

Brian Riemer moet tegen KRC Genk met Yari Verschaeren, Thorgan Hazard en Zeno Debast heel veel ...

239
239