DEADLINE DAY: Anderlecht loost aanvaller, Barça strikt Bellerin

DEADLINE DAY: Anderlecht loost aanvaller, Barça strikt Bellerin

De Belgische ploegen hebben nog tot 6 september om versterking aan te trekken, maar in de Europese topcompetities sluit de zomermercato donderdag ongenadig zijn deuren. En hoewel heel wat ploegen al klaar zijn met hun huiswerk, wordt op Deadline Day andermaal het nodige spektakel verwacht. VoetbalNieuws volgt de actie aan het transferfront alvast voor u op in dit transfercenter.


GERUCHT: Dwomoh naar Braga
Antwerp staat dicht bij een oplossing voor de opstandige Pierre Dwomoh. Volgens transferwatcher Sacha Tavolieri zou de keuze effectief op Braga zijn gevallen. Er wordt gesproken over een huurbeurt met aankoopoptie. In dit dossier is geen haast nodig, de mercato in Portugal blijft nog enkele weken geopend.

DONE DEAL: Barça haalt Bellerin
Het heeft lang geduurd, maar FC Barcelona is er dan toch in geslaagd om een nieuwe rechtsback te strikken. Zo keert Hector Bellerin terug naar Camp Nou. De 27-jarige Spanjaard liet zijn contract bij Arsenal in onderling overleg ontbinden en tekende voor één seizoen bij de Spaanse vice-kampioen.

DONE DEAL: Kluivert naar Spanje
Justin Kluivert, zoon van, werd destijds een grootse carrière voorspeld. Maar na zijn vertrek bij Ajax bleef zijn definitieve doorbraak tot dusver uit. Zowel bij AS Roma als bij RB Leipzig en OGC Nice, bleef hij onder de verwachting. Nu gaat de aanvaller het proberen in Spanje. Zo wordt Kluivert door Roma verhuurd aan Valencia CF, de club waar ook vader Patrick destijds een jaartje actief was.

DONE DEAL: Anderlecht laat Bundu gaan
Ook RSC Anderlecht maakte van de Europese deadline day gebruik om nog een speler van de hand te doen. Zo trekt Mustapha Bundu opnieuw andere oorden op. De international van Sierra Leone gaat zijn geluk beproeven bij ... FC Andorra. De club uit de dwergstaat, die aantreedt in de Spaanse tweede klasse, maakte bekend dat een overeenkomst werd gevonden over een huurbeurt van één seizoen.



DONE DEAL: Depay blijft
Door een beperkt vooruitzicht op speelminuten, werd Memphis Depay een hele zomer lang gelinkt aan een vertrek bij FC Barcelona. Even leek een akkoord met Juventus in de maak en ook Chelsea meldde zich nog, maar een doorbraak bleef telkens uit. En dus besluit de Nederlander om gewoon op Camp Nou te blijven. Dat liet hij zelf verstaan via Twitter.

DONE DEAL: Kompany shopt in JPL
Het Burnley van coach Vincent Kompany toonde zich bijzonder actief op Deadline Day en heeft nu ook opnieuw in de Jupiler Pro League geshopt. Zo maakt Marcel Lewis de overstap naar Turf Moore. De Engelse middenvelder wordt op definitieve basis overgenomen van Union SG.

DONE DEAL: Liverpool slaat toe
De Engelse vice-kampioen is tegenvallend aan het nieuwe seizoen begonnen en dus besloot men op Deadline Day nog een extra aanwinst aan te trekken. Zo werd het middenveld versterkt met Arthur Melo. De Braziliaan komt een jaartje op huurbasis over van Juventus.



DONE DEAL: Vervanger Vertonghen gevonden
Jan Vertonghen staat op punt het om bij RSC Anderlecht te tekenen, allicht wordt zijn transfer vrijdag afgerond. SL Benfica heeft alvast een vervanger gevonden. Zo werd de Amerikaanse international John Brooks naar Lissabon gehaald. De 29-jarige was transfervrij nadat zijn contract bij VfL Wolfsburg was afgelopen.

GERUCHT: Alonso in Barcelona
Het koopkrachtige FC Barcelona is nog niet klaar. Zo wil de Spaanse vice-kampioen voor het sluiten van de mercato de komst van Marcos Alonso afronden. De linksback van Chelsea werd alvast gesignaleerd in Catalonië. Afwachten dus of Barça het nodige papierwerk tijdig in orde kan krijgen.

GERUCHT: Antwerp doet zaken in Portugal
De Belgische clubs kunnen zich nog tot dinsdag versterken, maar uitgaande transfers zullen voor donderdagmiddernacht afgerond moeten worden. Bij Antwerp FC staat alvast een vertrekker klaar. Zo zou Pierre Dwomoh, die na interne strubbelingen in de B-kern vertoefde, op weg zijn naar Portugal. Een drietal clubs zouden daar aan zijn mouw trekken, maar volgens Het Nieuwsblad is SC Braga momenteel het meest concreet.

DONE DEAL: Braithwaite vindt club
Nadat zijn contract bij FC Barcelona donderdagmiddag werd ontbonden, heeft Martin Braithwaite niet lang zonder club gezeten. De Deense spits blijft immers in La Liga actief, hij blijft zelfs in Catalonië spelen. Zo werd Braithwaite donderdagavond officieel aangekondigd bij RCD Espanyol.

DONE DEAL: Milan shopt bij Barcelona
Na de komst van Vranckx heeft AC Milan nog een transfer kunnen afronden. Zo werd Sergiño Dest weggeplukt bij FC Barcelona, waar hij niet meer voorkwam in de plannen van coach Xavi Hernandez. De Amerikaanse back wordt een jaartje gehuurd, daarna kan Milan hem definitief overnemen voor een vast bedrag van 20 miljoen euro.

DONE DEAL: Juve shopt bij PSG
PSG haalde met Soler dus een extra middenvelder in huis, maar liet daar tegenover ook weer eentje vertrekken. Zo gaat Leandro Paredes in de Serie A aan de slag. De Argentijn wordt een jaartje gehuurd, in de overeenkomst werd ook een aankoopoptie opgenomen.

DONE DEAL: PSG slaat weer toe
Paris Saint-Germain deed donderdag een pak spelers van de hand, maar heeft zelf ook versterking kunnen aantrekken. Zo rondde de Franse kampioen de komst van Carlos Soler af. De Spaanse middenvelder werd weggeplukt bij Valencia CF, waar hij doorgaans een vaste sterkhouder was.

DONE DEAL: Dendoncker naar Gerrard
Het gaat snel voor de Belgische middenvelders. Na Vranckx heeft ook Leander Dendoncker een nieuwe club gevonden. Zoals verwacht gaat het jeugdproduct van Anderlecht aan de slag bij het Aston Villa van coach Steven Gerrard. Het gaat om een permanente transfer van zo'n 13 miljoen pond.



DONE DEAL: Vranckx naar Milan
Wat al enkele uren in de lucht hing, werd donderdagavond ook officieel bevestigd: Aster Vranckx is de nieuwe middenvelder van AC Milan. De jonge Belg wordt voor 1 miljoen euro een jaartje gehuurd van VfL Wolfsburg. In de deal werd ook een afkoopclausule van zo'n 12 miljoen euro opgenomen. Na Charles De Ketelaere, Alexis Saelemaekers en Divock Origi wordt hij alweer de vierde Belg in San Siro.

GERUCHT: Oplossing Batshuayi
Vlak voor het sluiten van de zomermercato lijkt Michy Batshuayi dan toch te gaan vertrekken bij Chelsea FC, waar hij geen rol speelde in de plannen. Volgens transferautoriteit Fabrizio Romano is Batshuayi immers goed op weg naar Nottingham Forrest. De Engelse promovendus, die deze zomer de ene aanwinst na de andere aantrok, zou hem een jaartje op huurbasis overnemen. Lees hier meer.



GERUCHT: Verrassing bij Barça
FC Barcelona wist een aantal spelers van de hand te doen en creëerde zo ruimte voor extra versterkingen. De bedoeling is immers om nog twee backs aan te trekken, Marcos Alonso (Chelsea) en Hector Bellerin (Arsenal) zijn de meest concrete pistes. Maar de Catalanen zouden ook nog een extra spelmaker willen aantrekken. Omdat Bernardo Silva (Manchester City) onhaalbaar is, zou plan-B geactiveerd worden: Nabil Fekir. Volgens AS wordt volop met Real Betis onderhandeld over de Fransman.

DONE DEAL: Benfica shopt bij PSG
Benfica zoekt nog naar een vervanger voor Jan Vertonghen, die op punt staan om bij Anderlecht te tekenen. In afwachting daarvan hebben ook de Portugezen geprofiteerd van de uitverkoop bij Paris Saint-Germain. Zo gaat Julian Draxler aan de slag in Lissabon.

GERUCHT: Chelsea klopt aan bij Juve
De Blues willen vlak voor het sluiten van de mercato nog een nieuwe middenvelder aantrekken. Ibrahim Sangaré (PSV) en Edson Alvarez (Ajax) zouden inmiddels geen optie meer zijn. En dus ging Chelsea aankloppen bij Juventus. Volgens transferwatcher Fabrizio Romano hebben de Engelsen een leenvoorstel neergelegd voor Denis Zakaria.

DONE DEAL: United haalt keeper
Manchester United heeft zijn allicht laatste aanwinst van de zomermercato vast gelegd. Zo hebben de Mancunians een concurrent voor doelman David De Gea aangetrokken. Martin Dubravka komt namelijk over van Newcastle United. Hij wordt een seizoen gehuurd voor zo'n 2 miljoen pond, in de deal werd ook een aankoopoptie opgenomen.

DONE DEAL: Willian terug in Premier League
Na zijn eerdere passages bij Arsenal en Chelsea, gaat Willian het nu proberen bij een andere Londense club. Zo tekende de Braziliaanse aanvaller een contract bij Fulham FC. Willian kon transfervrij opgepikt worden nadat zijn contract bij Corinthians eerder deze zomer afliep.





GERUCHT: Pech voor Meunier?
FC Barcelona wil absoluut nog een extra rechtsback aantrekken. Thomas Meunier geldt daarbij als topdoelwit, maar zijn dossier is behoorlijk complex. En dus kijken de Catalanen ook al verder. Volgens Relevo zou men nu zijn aanbeland bij Hector Bellerin. Het voormalige jeugdproduct van Barça zit momenteel op een zijspoor bij Arsenal FC en zou daar transfervrij mogen vertrekken. Transferwatcher Fabrizio Romano meldt zelfs dat de medische proeven al gepland zijn. GERUCHT: Depay naar Premier League?
Omdat hij bij FC Barcelona allicht niet te veel aan spelen zal toekomen, zou Memphis Depay op Deadline Day nog een andere club overwegen. Volgens AS is Chelsea FC op dit moment behoorlijk concreet. De Blues zetten echter ook in op de komst van Pierre-Emerick Aubameyang. Halen ze beide Barça-ploegmaats naar Londen, of is één van hen slechts een backup-plan?

GERUCHT: Dendoncker dicht bij transfer
Het begint er almaar meer naar uit te zien dat Leander Dendoncker bij een andere ploeg in de Premier League aan de slag gaat. Volgens de laatste berichten zou hij momenteel zijn medische proeven aan het afleggen zijn bij Aston Villa. Daar vervangt hij mogelijk Douglas Luiz, die op zijn beurt aan Arsenal FC wordt gelinkt.

DONE DEAL: PSG houdt uitverkoop
Paris Saint-Germain probeert op de laatste dag van de mercato vooral om zijn selectie nog wat verder af te slanken. Zo vertrekt Layvin Kurzawa naar de Premier League, hij wordt een jaartje verhuurd aan Fulham FC. Abou Diallo trekt dan weer op huurbasis naar RB Leipzig. De Duitsers hebben ook een aankoopoptie van 25 miljoen euro op de verdediger. Idrissa Gueye tot slot, gaat voor zo'n 10 miljoen euro bij Everton FC aan de slag.

GERUCHT: Liverpool shopt bij Juventus
In de zoektocht naar een middenvelder is Liverpool zoals eerder vermeld wel degelijk uitgekomen bij Arthur Melo van Juventus. De Braziliaanse spelverdeler wordt volgens meerdere bronnen voor één seizoen gehuurd, zonder aankoopoptie.

GERUCHT: Marcelo naar Leicester
De Belgen van Leicester City verwelkomen mogelijk straks een icoon. Spaanse media melden namelijk dat niemand minder dan Real Madrid-legende Marcelo op weg is naar de werkgever van Youri Tielemans, Dennis Praet, Timothy Castagne en sinds kort ook Wout Faes. De 34-jarige linksachter tekent wellicht een contract voor één seizoen.

GERUCHT: Akkoord voor Aubameyang
Chelsea en FC Barcelona zouden er nu ook helemaal uit zijn voor de transfer van Pierre-Emerick Aubameyang. Er wordt gesproken over een transfersom van 12 miljoen euro, terwijl Marcos Alonso de omgekeerde beweging mag maken. Aubameyang zou al toestemming gekregen hebben om naar Londen te reizen voor zijn medische testen. 

GERUCHT: Domper Tielemans?
Als Youri Tielemans nog een transfer zal maken, lijkt Arsenal niet zijn bestemming te gaan worden. De Gunners maken werk van de komst van Douglas Luiz van Aston Villa. De Braziliaanse middenvelder dringt zelf aan op de transfer. Het is wellicht in die optiek dat Villa intussen dicht bij een transfer van Leander Dendoncker staat.

OFFICIEEL: De Medina verkast
Nathan de Medina (ex-Anderlecht) heeft ook nog een nieuwe club gevonden. De Belgische verdediger verlaat Arminia Bielefeld, maar blijft wel in Duitsland aan de slag. Hij tekende een contract tot het einde van het seizoen bij Eintracht Braunschweig, dat eveneens in de Tweede Bundesliga aan de slag is.

GERUCHT: Nog een spits voor Kompany
Vincent Kompany haalt op Deadline Day nog extra versterking naar Burnley. Zijn ploeg zou op het punt staan om Halil Dervisoglu op huurbasis over te nemen van Brentford. De 22-jarige Turk moet zo de vacature invullen die bleef openstaan omdat Kompany onder meer naast Mikautadze greep.

OFFICIEEL: Droomtransfer Faes helemaal rond
Het zat er aan te komen, maar nu heeft Leicester City Wout Faes ook officieel voorgesteld. De Foxes betalen naar verluidt zo'n 20 miljoen euro inclusief bonussen om Faes van Stade Reims over te nemen. De Rode Duivel tekende voor vijf jaar.



GERUCHT: Nog een toptransfer bij PSG
PSG is van plan om op Deadline Day nog stevig uit te halen, want het zou een bod van 70 miljoen euro neergelegd hebben voor Milan Skriniar. Eerder leek de transfer van de Slowaakse verdediger van Inter nog afgesprongen te zijn, maar de Franse grootmacht waagt nog een ultieme poging.

GERUCHT: Transfer Dendoncker nadert
Het lijkt er stilaan echt op dat Leander Dendoncker nog een transfer zal maken. Wolverhampton heeft namelijk een bod van Aston Villa ter waarde van 15 miljoen euro aanvaard, stelt het betrouwbare The Athletic. Dendoncker kreeg zelfs al toestemming om zijn medische testen af te leggen bij zijn toekomstige werkgever.

GERUCHT: Barça verlost van Braithwaite
FC Barcelona is nog van een overbodige speler verlost, want het zou alsnog een akkoord bereikt hebben met Martin Braithwaite over het ontbinden van zijn contract. De Deense spits blijft echter gewoon in Barcelona aan de slag, want hij zou transfervrij naar stadsgenoot Espanyol verkassen.

GERUCHT: Geen transfer voor Praet
Het lijkt erop dat Dennis Praet gewoon bij Leicester City zal blijven. Torino, waar hij vorig seizoen op huurbasis speelde, ondernam nog een ultieme poging om hem terug te halen, maar vist volgens Di Marzio achter het net. Praet mag niet weg omdat Leicester er niet in slaagt om Jeremie Boga bij Atalanta weg te halen.

GERUCHT: Faes heeft transfer beet
Een volgende Rode Duivel is op weg naar de Premier League. Volgen verschillende Engelse bronnen heeft Wout Faes inmiddels zelfs al zijn medische en fysieke proeven bij Leicester City afgerond. Het lijkt dus slechts een kwestie van uren alvorens de verdediger wordt voorgesteld bij de Foxes.

GERUCHT: Chelsea wil Neymar
Chelsea zou nog stevig willen uitpakken op Deadline Day en is bezig met verschillende dossiers. Volgens The Daily Mail ligt zelfs de naam van Neymar op tafel. PSG zou een vertrek niet uitsluiten zodat de club volledig in orde is met Financial Fair Play-regelgeving. Er zal wel een enorm bod op tafel moeten komen. Bij Sky Sports acht men de kans dan ook groot dat Neymar gewoon in Parijs blijft.

GERUCHT: Strijd om Dendoncker
Het lijkt er op dat Leander Dendoncker vlak voor het sluiten nog naar een ander club in de Premier League trekt. West Ham United toont belangstelling, maar heeft zijn zinnen gezet op een huurbeurt. Zijn huidige werkgever Wolverhampton verkiest dan weer een permanente transfer. Volgens Sky Sports heeft Aston Villa momenteel dan ook de beste papieren. De club van coach Steven Gerrard zou zo'n 12 miljoen pond voor hem veil hebben.

DONE DEAL: City versterkt defensie
De Engelse titelverdediger heeft na Erling Haaland opnieuw een speler weggehaald bij Borussia Dortmund. Zo komt Manuel Akanji de defensie van Manchester City versterken. De Zwitserse international kostte naar verluidt zo'n 17.5 miljoen euro. Hij tekende een contract tot medio 2027.



GERUCHT: Liverpool verrast
Jürgen Klopp lijkt zijn gewenste middenvelder toch nog te krijgen bij Liverpool. Het wordt wel een verrassende naam, want Italiaanse bronnen stellen dat Arthur Melo op komst is. Er zou al een akkoord zijn met de Braziliaan, die over zou komen van Juventus.
GERUCHT: Meunier nog naar Barça?
Naast Alonso kan ook Thomas Meunier donderdag nog in Camp Nou neerstrijken. AS verzekert dat de Rode Duivel helemaal bovenaan het verlanglijstje van Barcelona staat en dat de onderhandelingen met Dortmund blijven lopen. De Catalanen zouden alvast voldoende financiële ruimte hebben met de naderende uitgaande transfers van Aubameyang en ook Dest, die donderdagochtend naar Milaan afgereisd is.

GERUCHT: Akkoord tussen Chelsea en Barça
Volgens The Athletic naderen Chelsea en FC Barcelona een akkoord over de transfer van Pierre-Emerick Aubameyang. Er moeten nog een aantal zaken uitgeklaard worden, maar finaal lijkt de spits op weg naar Stamford Bridge voor 7,5 miljoen euro, terwijl Marcos Alonso de omgekeerde beweging mag gaan maken.  

GERUCHT: Gakpo blijft
PSV heeft een sterk team, maar moest lange tijd vrezen voor een vertrek van Cody Gakpo. Man Utd, Southampton en Leeds werden genoemd, maar de aanvaller zou volgens PSV-watcher Rik Elfrink alsnog in Eindhoven blijven.

DONE DEAL: Mario Balotelli naar Zwitserland
Mario Balotelli heeft een nieuwe club gevonden. De Italiaanse aanvaller trekt naar Zwitserland, waar hij voor 2 jaar tekende bij FC Sion. De 32-jarige Italiaan komt over van Adana Demirspor.

DONE DEAL: PSV haalt ex-Ajacied
PSV heeft zich nog versterkt met Anwar El Ghazi. De 27-jarige flankaanvaller kwam over van Aston Villa en tekende voor drie jaar in Eindhoven.

DONE DEAL: Ajax slaat toe op valreep
In Nederland sloot de transferperiode al op woensdagavond. Vlak voor de deadline kon Ajax nog een laatste keer uitpakken. Zo moet Luis Ocampos de naar Manchester United vertrokken Antony gaan opvolgen. De Argentijn wordt gehuurd van Sevilla FC, dat met Januzaj dus al een vervanger haalde. De Amsterdammers wisten ook een aankoopoptie af te dwingen.



GERUCHT: Vranckx naar Milaan
Wat al enkele dagen in de lucht hangt, lijkt nu ook een feit te gaan worden: zo is Aster Vranckx goed op weg om de vierde Belg bij AC Milan te worden. De middenvelder landde woensdagavond alvast in Milaan om zijn transfer af te ronden. De Italiaanse kampioen zou rond zijn met Wolfsburg over een huurbeurt met aankoopoptie. En er wordt nog meer versterking verwacht op San Siro. Zo staat Sergiño Dest op punt om op huurbasis over te komen van FC Barcelona.

GERUCHT: Chelsea gaat hard
De Blues rondden woensdag de komst van Wesley Fofana af, maar de honger is desondanks nog niet gestild. Om het middenveld ter versterken wordt richting de Eredivisie: Edson Alvarez (Ajax) en Ibrahim Sangaré (Ajax) zijn in beeld. Daarnaast hoopt de Londense club om ook nog een akkoord met FC Barcelona te vinden over de komst van Pierre-Emerick Aubameyang.

DONE DEAL: Januzaj naar Sevilla
Na een maandenlange zoektocht naar een nieuwe club, is de transfervrije Adnan Januzaj dan toch van straat geraakt. Zo gaat de Rode Duivel bij Sevilla FC aan de slag. Daar tekende hij woensdagavond een contract tot medio 2026. Lees hier meer.



WAT TE VERWACHTEN?
Verschillende Europese grootmachten willen voor het sluiten van de zomermercato nog hun slag slaan. Chelsea FC spendeerde deze zomer veruit het meest, maar zou nog niet volledig klaar zijn. Zo hopen de Blues op de valreep nog uit te pakken met een extra middenvelder. Met Pierre-Emerick Aubameyang is ook nog een speler van FC Barcelona in beeld. De Catalanen hopen alvast dat één van de deals rond geraakt, op die manier kunnen ze mogelijk zelf nog enkele aanwinsten aantrekken. Extra backs staan alvast op de verlanglijst, onder meer Thomas Meunier en Marcos Alonso worden genoemd.

Nog in Engeland wordt het afwachten wat er met Cristiano Ronaldo gebeurt. Zijn coach Erik ten Hag verklaarde dan wel dat de Portugees bij Manchester United blijft, maar wie weet vindt makelaar Jorge Mendes alsnog een andere club. Maar ook verschillende kleinere ploegen in de Premier League en de andere topcompetities hebben ongetwijfeld nog wilde plannen. En het is tot slot uitkijken naar wat er zal gebeuren met een aantal Belgen zoals Aster Vranckx, Youri Tielemans en Jason Denayer.

POLL: De mercato moet in elk land op dezelfde dag sluiten ...

Meer sportnieuws

Laatste Voetbalnieuws

Kaartenlast loopt in play-offs: 17 spelers op scherp
Kaartenlast loopt in play-offs: 17 spelers op scherp

Zowel in de Champions' als de Europe Play-Offs gaat dit weekend de terugronde van start. Stilaan ...

64
64
'AA Gent maakt statement: aanbiedingen geweigerd'
'AA Gent maakt statement: aanbiedingen geweigerd'

AA Gent cashte in januari op Malick Fofana, Hugo Cuypers en Gift Orban, een keuze die het bestuur ...

34
34
De Mil haalt gram: Charleroi gered, Eupen in nesten
De Mil haalt gram: Charleroi gered, Eupen in nesten

Nadat hij bij Westerlo het gelag betaalde voor de salonremise tegen KRC Genk aarzelde Charleroi geen ...

38
38
KRC Genk krijgt belangrijk nieuws met oog op volgend seizoen
KRC Genk krijgt belangrijk nieuws met oog op volgend seizoen

Indien het zondag niet wint van Club Brugge mag KRC Genk de titelambities definitief opbergen. ...

127
127
Mechelen of Gent: Hasi communiceert over toekomstplannen
Mechelen of Gent: Hasi communiceert over toekomstplannen

Voor nieuwjaar vreesde KV Mechelen nog in degradatiegevaar verzeild te geraken, maar onder Besnik ...

71
71
'Kapers op de kust: speelt Club Brugge toptarget nog kwijt?'
'Kapers op de kust: speelt Club Brugge toptarget nog kwijt?'

Club Brugge laat geen gras groeien over de aanstaande zomermercato. Nog voor het seizoen afgelopen ...

256
256
Hoe Anderlecht Lukaku bijna verloor voor… 230.000 euro
Hoe Anderlecht Lukaku bijna verloor voor… 230.000 euro

Romelu Lukaku werd groot bij RSC Anderlecht en kende nadien een prachtige carrière. Paars-Wit ...

95
95
Fink geeft verrassende update over zijn toekomst bij STVV
Fink geeft verrassende update over zijn toekomst bij STVV

Bij STVV willen ze het seizoen goed eindigen met een aantal zeges. De Limburgers willen de komende ...

88
88
<strong>Afscheid Vanhaezebrouck: applaus maar Part 2 was minder</strong>
Afscheid Vanhaezebrouck: applaus maar Part 2 was minder

Hein Vanhaezebrouck gaat AA Gent verlaten. Daar is iedereen het over eens. De Buffalo&rsquo;s moeten ...

118
118
'Club Brugge moet in buidel tasten voor vervanger Vanaken'
'Club Brugge moet in buidel tasten voor vervanger Vanaken'

Het lijkt haast vanzelfsprekend, maar ook dit seizoen haalt Hans Vanaken weer een erg hoog niveau. ...

234
234
'AA Gent velt ongenadig hard verdict voor grootverdiener'
'AA Gent velt ongenadig hard verdict voor grootverdiener'

AA Gent pakte de voorbije weken uit met een aantal contractverlengingen. Zo werden Sven Kums en ...

305
305
'Fredberg in actie: Anderlecht zoekt extra hulp voor Riemer'
'Fredberg in actie: Anderlecht zoekt extra hulp voor Riemer'

Brian Riemer kan zichzelf onsterfelijk maken in het Lotto Park door Anderlecht tot landskampioen te ...

298
298
Belgische traditieclubs vieren terugkeer naar profniveau
Belgische traditieclubs vieren terugkeer naar profniveau

De afgelopen jaren gingen tal van Belgische traditieploegen failliet, anderen zakten dan weer om ...

97
97
'KRC Genk verliest toptalent aan Europese grootmacht'
'KRC Genk verliest toptalent aan Europese grootmacht'

De voorbije dagen werd druk gespeculeerd over de toekomst van Jorthy Mokio, die AA Gent dreigt te ...

296
296
Referee Department maakt scheidsrechters speeldag 6 bekend
Referee Department maakt scheidsrechters speeldag 6 bekend

Halfweg de play-offs valt er voorlopig weinig aan te merken op de prestaties van de Belgische ...

194
194