RSC Anderlecht heeft een dramatisch seizoen achter de rug. Achter de schermen wordt dan ook hard gewerkt om de selectie te versterken en de sportieve omkadering op punt te krijgen. Ondertussen blijft de recordkampioen ook initiatieven nemen om de commerciële inkomsten te vergroten.
Zo pakte de club dit weekend uit met groot nieuws. Anderlecht wist niemand minder dan Yves Mattagne te strikken. Deze Brusselse chefkok is bekend van sterrenrestaurants Sea Grill en Villa Lorraine. Hij zal in het stadion van Paars-Wit de keuken van twee nieuwe restaurants voor zijn rekening nemen: 'Le Saint Guidon by Yves Mattagne' en 'La Table du Chef'.
LEES OOK: Wissel van de macht bij Anderlecht: nieuwe CEO bekend
Reputatie waarmaken Met het aantrekken van zo'n sterrenchef hoopt Anderlecht uiteraard om nog meer VIP-pakketten aan de man te kunnen brengen. "Gastronomie is een zeer belangrijke pijler voor de beleving van onze klanten en we willen onze reputatie op dat vlak de volgende seizoenen meer dan ooit waarmaken. We zijn dan ook zeer verheugd dat Yves Mattagne twee van onze restaurants onder zijn hoede zal nemen. Chef Mattagne staat al decennialang garant voor topkwaliteit", stelt CEO Non Sports Kenneth Bornauw.