Napoli stond na de heenwedstrijd in de kwartfinale van de Europa League al met een half been in de halve finale. De ploeg van Dries Mertens ging met 1-4 winnen in Wolfsburg. In eigen huis moest het dus vooral tegengoals vermijden. Bij de Wolven geen Kevin De Bruyne en Andre Schürrle, beide spelers haakten geblesseerd af. Aan de kant van Napoli begon Mertens wel aan de wedstrijd. En in de tweede helft liet hij zien waarom. De eerste helft was geëindigd op 0-0. Na de rust werd er wel vlot gescoord. Na 49 minuten zette Callejon de thuisploeg op voorsprong. Wat later achtte Mertens zijn moment gekomen. In twee tijden wist hij de score te verdubbelen. Maar in drie dolle minuten wisten Klose en Perisic de bordjes in evenwicht te zetten.