Herbeleef Deadline Day: Antwerp heerst, dubbelslag Club en Icardi naar PSG

Herbeleef Deadline Day: Antwerp heerst, dubbelslag Club en Icardi naar PSG

De zomerse transfermarkt zit erop, maar ook op de slotdag van de mercato viel er weer heel wat nieuws te rapen. In eigen land toonde Antwerp zich de grote 'deadline-kampioen'. Ook Club Brugge sloeg nog toe, terwijl Anderlecht zonder gewenste spits achterbleef. Over de landsgrenzen heen, sprongen vooral de transfers van Keylor Navas en Mauro Icardi naar PSG in het oog. Herbeleef hier nog eens een bewogen dag.


TRANSFER: Standard gunt Agbo hereniging met Sa Pinto
Eigenlijk moest hij een tijdje geleden al naar AA Gent vertrokken zijn, maar die transfer ging voor Uche Agbo uiteindelijk niet door. Nu heeft de Nigeriaan zijn vertrek bij Standard alsnog beet, want de middenvelder wordt voor een jaar verhuurd aan SC Braga. Daar wordt Agbo herenigd met Ricardo Sa Pinto, die voor hem in tegenstelling tot Michel Preud'homme wel een basisplaats had voorzien in Luik. De Portugezen bedongen ook een aankoopoptie.

TRANSFER: Kampioenenmaker Leicester gratis op te pikken
Nog een opvallend bericht vanuit Spanje, waar aanvaller Shinji Okazaki en tweedeklasser Malaga na twee maanden al in onderling overleg uit elkaar. De 33-jarige Japanner speelde enkele jaren geleden nog een belangrijke rol in de verrassende Premier League-titel van Leicester City, maar is nu dus gratis op te pikken.

TRANSFER: Verschueren breekt stilte bij RSCA
Veel supporters hoopten nog op een nieuwe spits, maar nadat het dossier van Mbaye Diagne (die uiteindelijk bij Club Brugge belandde) afsprong stond Anderlecht pal. Op de sociale mediakanalen verklaarde Michael Verschueren waarom. "Geen betere opties beschikbaar om een nog sterker team te bouwen", klonk het bij de sportief directeur.

TRANSFER: Roeselare met indrukwekkend slotoffensief
Roeselare besloot al het buskruit op te sparen voor de late uurtjes en kwam in het absolute slot van de mercato plots met nog een hele lading nieuwe spelers op de proppen. Op de clubwebsite maakte de ploeg uit 1B de komst van zes nieuwkomers bekend: Tom Holmes, Gregory Kuisch, Yhoan Andzouana, Rodrigo Bassani, Rodrigo Fumaça en Rincón.

TRANSFER: Perbet officieel naar OHL
Het nieuws dat tweevoudige Gouden Stier Jérémy Perbet een stapje terug zet naar de Proximus League werd nu ook officieel bevestigd. De 34-jarige Fransman verlaat Charleroi en trekt voor de rest van het seizoen op uitleenbasis naar Leuven.

TRANSFER: Hairemans doet wat Haroun niet lukte 
Het waren nog bange uurtjes voor Geoffrey Hairemans, die even vreesde in hetzelfde schuitje als Faris Haroun te zullen belanden. In tegenstelling tot de transfer van zijn ex-ploegmaat bij Antwerp naar AA Gent geraakte de linkspoot zijn overgang naar KV Mechelen wel nog rond. Hairemans tekende een contract voor drie seizoenen bij Malinwa.

TRANSFER: Cultheld trekt terug naar waar het allemaal begon
Op sociale media is Nicklas Bendtner een ware cultheld, maar op het voetbalveld verliep de carrière van de Deense spits sindsdien niet helemaal zoals verhoopt. Nu keert de ex-speler van onder andere Arsenal en Juventus terug naar waar het voor hem allemaal begon, want Kopenhagen verzekerde zich zopas van zijn diensten tot het eind van het kalenderjaar.

TRANSFER: Waasland-Beveren shopt bij topclubs
In een poging het degradatiespook af te wenden ging rode lantaarn Waasland-Beveren shoppen bij de topclubs. Bij Genk werd doelman Nordin Jackers weggeplukt, in Anderlecht werd spits Olivier Dhauholou losgeweekt. Beiden worden voor een jaar gehuurd met aankoopoptie, zo maakten de Waaslanders nu ook officieel bekend. Om plaats te maken voor het tweetal werd afscheid afgenomen van keeper Kevin Debaty en aanvaller Francesco Forte.

TRANSFER: Jesé Rodriguez vervoegt Bolasie in Portugal
Neymar ging uiteindelijk nergens meer naartoe, maar toch werd het een drukke laatste dag van de transfermarkt in Parijs. In extremis sleet PSG de overbodige Jesé Rodriguez nog aan Sporting Lissabon, dat zich eerder ook al versterkte met Yannick Bolasie (ex-Anderlecht). De Spaanse flankaanvaller wordt voor een jaar gehuurd.

TRANSFER: Halilovic dan toch naar Heerenveen
In extremis is Standard middenvelder Alen Halilovic dan toch kwijtgeraakt aan Heerenveen. De Nederlanders nemen de huurverbintenis van de Kroaat, die gehuurd werd van AC Milan maar op Sclessin niet meer in de plannen voorkwam, en dus ook het Luikse deel van diens loon voor de rest van het seizoen over.

TRANSFERMARKT GESLOTEN
De transfermarkt is in de meeste landen officieel gesloten, maar in de komende uren geraken ongetwijfeld nog verschillende last-minute deals bekend.

GERUCHT: Perbet naar 1B
Charleroi neemt dan toch nog afscheid van Jérémy Perbet. De Franse goaltjesdief gaat in de Proximus League aan de slag en wordt volgens diverse bronnen verhuurd aan OHL. Een officiële bevestiging ontbreekt nog.

GERUCHT: Transfervrije spits voor RSCA?

Anderlecht slaagde er dan toch niet in om voor het sluiten van de transfermarkt een nieuwe spits te halen. Maar dat hoeft in persé niets te zeggen, de Brusselaars kunnen immers nog transfervrije spelers aantrekken. RMC-journalist Sasha Tavolieri laat de naam van Habib Habibou vallen, maar dat lijkt wel erg onwaarschijnlijk.

TRANSFER: Waasland-Beveren haalt Jackers
De degradatienood bij Waasland-Beveren is nu al bijzonder groot, maar de club heeft wel eindelijk een rechtstreekse vervanger voor Davy Roef gevonden. Zoals verwacht gaat Nordin Jackers op de Freethiel aan de slag. De jonge Limburger wordt gehuurd van landskampioen KRC Genk.

TRANSFER: Skrtel vindt al nieuwe club
Martin Skrtel heeft een wel erg vreemde zomer achter de rug. De Sloveense ex-speler van Liverpool tekende bij Atalanta, maar daar liet hij na amper 20 dagen zijn contract ontbinden. Langs zat hij echter niet zonder club, zo tekende hij maandagavond bij het Turkse Basaksehir.

TRANSFER: Extra spits voor OHL
Oud-Heverlee Leuven heeft vlak voor het sluiten van de mercato nog toegeslagen. De Vlaams-Brabanders mikken in 1B op promotie en haalden daarom een extra spits in huis. Zo komt de 23-jarige Sloveen Milan Tucic over van Rudar Velenje. Hij tekende voor drie seizoenen op Den Dreef.

BEVESTIGD: Anderlecht sluit de transfermarkt
Het lijkt erop dat RSCA geen spelers meer zal verkopen. Sportieve baas Michael Verschueren heeft de burelen in Neerpede immers zonet verlaten. Trebel en co lijken dus gewoon te moeten blijven, tenzij er nog een oplossing wordt gevonden in een (exotisch) land waar de mercato langer geopend blijft.

TRANSFER: Dubbele toptransfer Galatasaray
Club Brugge zal in de Champions League dus ook met Mauro Icardi moeten afrekenen, maar daar blijft het niet bij. Ook Galatasaray liet nog van zich spreken. De Turken haalden zoals verwacht Radamel Falcao in huis, daarnaast wordt ook Mario Lemina overgenomen van Southampton.

TRANSFER: Icardi naar PSG
PSG heeft dan toch nog een grote slag geslagen op deadline day. Na Keylor Navas komt ook Mauro Icardi de Franse kampioen vervoegen. De Argentijnse spits wordt voor één seizoen gehuurd van Inter Milaan.

GERUCHT: Oplossing bij Anderlecht gezocht
RSCA lijkt geen versterking meer te gaan aantrekken, maar zou in principe wel nog verschillende spelers van de hand willen doen. Vindt Mogi Bayat nog een club voor Adrien Trebel? Trekt Isaac Thelin nog andere oorden op? En wat met Chipciu, Sowah en andere Saiefs? Volgens La Dernière Heure vertoeft sportieve baas Michael Verschueren in ieder geval nog steeds op zijn bureau op Neerpede.

GERUCHT: Haroun blijft op Bosuil
Dan toch geen transfer naar AA Gent voor Faris Haroun. De middenvelder liet aan HLN zelf weten dat de stekker uit de deal is getrokken. Hij was nog naar de Bosuil teruggekeerd in gezelschap van zijn vader, maar dat bleek tevergeefs. Haroun, die verklaart dat de club hem niet wil laten gaan, lijkt in ieder geval niet tevreden met de gang van zaken.

GERUCHT: Jackers naar Freethiel
KRC Genk neemt zoals verwacht afscheid van Nordin Jackers, die zelf had aangegeven dat hij elders meer speelminuten wou gaan vergaren. De doelman is zoals verwacht op weg naar Waasland-Beveren. Volgens Het Laatste Nieuws zouden momenteel de laatste handtekeningen geplaatst worden onder een huurcontract van één seizoen met aankoopoptie.

GERUCHT: Doorbraak rond Hairemans
Geoffry Hairemans vertrekt dan toch bij Antwerp. Volgens Het Nieuwsblad is het dan toch tot een akkoord met KV Mechelen gekomen. De middenvelder zou momenteel op weg zijn naar zijn nieuwe club om de deal af te ronden, de officiële bevestiging zou vervolgens snel volgen.

TRANSFER: Moeskroen versterkt zich met Citizen
Moeskroen heeft last-minute nog een fraaie slag geslagen. Les Hurlus kondigden immers de komst van Aleix Garcia aan. De Spanjaard speelt al een tijdje voor (de jeugdopleiding van) Manchester City. De voorbije twee seizoenen werd hij uitgeleend aan Girona, in La Liga was hij doorgaans basisspeler. Nu gaat de 22-jarige middenvelder dus op huurbasis op Le Cannonier aan de slag.

GERUCHT: Icardi landt in Parijs
Het lijkt er steeds meer op dat Mauro Icardi de nieuwste topaanwinst van Paris Saint-Germain wordt. Uit beelden van Le Parisien blijkt dat de Argentijnse aanvaller inmiddels geland is in de Franse hoofdstad. Zijn vrouw/zaakwaarnemer Wanda Icardi had zich eerder op de dag al gemeld aan de hoofdkwartieren van de Ligue 1-kampioen.

GERUCHT: KV Mechelen met ultiem bod op Hairemans
Geoffry Hairemans is nog steeds niet weg bij Antwerp en de tijd dringt stilaan voor de middenvelder. Het Laatste Nieuws weet dat de speler een akkoord heeft met KV Mechelen, maar Antwerp blijft dwarsliggen. Malinwa zou nu een ultiem bod gedaan hebben, het is nu wachten op een beslissing vanop de Bosuil.

TRANSFER: Genk stuurt talent nog naar 1B
KRC Genk heeft nog tijdelijk afscheid genomen van Amine Khammas. De 20-jarige linksachter wordt voor de rest van het seizoen verhuurd aan Lommel. Khammas keerde deze zomer terug na een uitleenbeurt aan Den Bosch, maar kon zich niet in de plannen van Felice Mazzu spelen.

TRANSFER: Talent Club trekt naar Franse Ligue 2
Vorig seizoen kreeg hij in het begin van het seizoen nog speelminuten van Ivan Leko, maar daarna werd het snel stil rond Brandon Baiye. Het jonge talent besliste om zijn aflopende contract niet te verlengen en moest dus op zoek naar een nieuwe club. Hij heeft nu een contract tot 2022 getekend bij de Franse tweedeklasser Clermont.

GERUCHT: AA Gent laat nog een vierde speler vertrekken
Drukke dag in de Ghelamco Arena, vooral aan uitgaande zijde. Na Franko Andrijasevic, Giorgi Beridze en Lucas Schoofs verlaat nog een vierde speler AA Gent, weet Het Nieuwsblad. Ook Tesfaldet Tekie is vertrokken, het contract van de Zweedse middenvelder werd in onderling overleg ontbonden. 

TRANSFER: Diaby is alweer weg bij Sporting
Abdoulay Diaby verruilde vorige zomer nog Club Brugge voor Sporting Lissabon, maar dat avontuur zit er na één seizoen alweer op. De Malinees trekt naar Besiktas, dat hem voor een seizoen huurt.

TRANSFER: Eupen vindt nog een verdediger
AS Eupen strikte vandaag al Adalberto Peñaranda en haalt nu ook nog een verdediger binnen. Het plukt de 23-jarige Olivier Verdon weg bij Deportivo Alaves. De speler uit Benin kwam in het verleden ook uit voor Bordeaux en Sochaux.

TRANSFER: Uittocht bij AA Gent zet zich verder
Bij AA Gent duwen ze in de laatste uren van de mercato nog snel enkele overbodige spelers naar de uitgang. Ook Lucas Schoofs verlaat de Buffalo's nu. De middenvelder, die het voorbije anderhalf jaar al verhuurd werd aan NAC Breda, trekt nu naar Heracles Almelo.

GERUCHT: Waasland-Beveren neemt afscheid van spits
Terwijl Dhauholou onderweg zou zijn naar de Freethiel, neemt Waasland-Beveren ook nog afscheid van een spits. Een vertrek van Francesco Forte hing al een tijdje in de lucht en Het Laatste Nieuws weet nu ook dat de Italiaan terugkeert naar zijn thuisland. Hij gaat er aan de slag bij Juve Stabia, een tweedeklasser.

GERUCHT: Anderlecht trekt niemand meer aan, nog één vertrekker
Anderlecht trekt behoudens verrassingen vandaag geen nieuwe speler meer aan, weet Het Laatste Nieuws. Er komt dus geen nieuwe spits meer. Dat betekent dat Isaac Kiese Thelin ook moet blijven. Olivier Dhauholou mag dan weer wel nog vertrekken, Anderlecht zou onderhandelen met Waasland-Beveren over een uitleenbeurt.

GERUCHT: Bolasie vindt nog een nieuwe club
Ook Bolasie werd vandaag nog aan Anderlecht gelinkt, maar ook hij trekt niet naar het Astridpark. De Congolees raakt wel nog verlost uit zijn netelige situatie bij Everton, want volgens Portugese media is hij op weg naar Sporting Lissabon. Het zou gaan om een uitleenbeurt van één seizoen.

TRANSFER: AA Gent stuurt Lokeren zoethoudertje
Bij Lokeren waren ze vandaag zeer ontgoocheld over het vertrek van Dylan Mbayo naar AA Gent, maar de Buffalo's hebben nu een goedmakertje naar Daknam gestuurd. Lokeren krijgt dit seizoen de beschikking over Giorgi Beridze, die geen uitzicht had op speelminuten bij Gent. Er werd ook een aankoopoptie in de deal opgenomen.

TRANSFER: Antwerp laat nog twee spelers vertrekken
Nadat Antwerp vandaag nog vier nieuwe spelers voorstelde, is het niet onlogisch dat ook nog enkele jongens de Bosuil verlaten. De Great Old kondigde nog twee uitgaande transfers aan. Jonathan Bolingi trekt op huurbasis met aankoopoptie naar AS Eupen, terwijl Yehor Nazaryna terugkeert naar Oekraïne. Ook hij wordt uitgeleend met aankoopoptie, aan Karpaty Lviv.

GERUCHT: Okaka vindt nog een nieuwe club
De voorbije dagen werd Stefano Okaka nog even gelinkt aan een terugkeer naar Anderlecht, maar uiteindelijk komt het zover niet. Tiuttomercatoweb weet dat de spits uiteindelijk terugkeert naar Udinese, waar hij vorig seizoen al zes maanden op huurbasis speelde. Bij Watford zat Okaka op een zijspoor.

GERUCHT: Meunier neemt beslissing over transfer
Thomas Meunier werd vandaag nog in verband gebracht met een transfer naar Juventus of Valencia en nu heeft de Rode Duivel ook een beslissing genomen over zijn toekomst. Volgens RMC heeft hij uiteindelijk besloten om gewoon bij PSG te blijven.

TRANSFER: Frans moet op zoek naar een nieuwe club
Frederic Frans moet nog op zoek naar een nieuwe ploeg. De ex-verdediger van Lierse vertrekt bij Dundee United, zo kondigde de Schotse club aan. Hij kwam vorig seizoen nog 20 keer uit voor de tweedeklasser, maar moet nu dus vertrekken.

TRANSFER: PSV verrast met middenvelder Man City
PSV had op de laatste dag van de transferperiode geen activiteit meer aangekondigd, maar heeft alsnog een speler binnengehaald. Het huurt middenvelder Claudio Gomes voor één seizoen van Manchester City. De defensieve middenvelder, die al twee keer in de hoofdmacht van City speelde, gaat wel bij Jong PSV aan de slag.

TRANSFER: AC Milan haalt Rebic
AC Milan heeft vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog een extra aanvaller gehaald. Het plukt Ante Rebic weg bij Eintracht Frankfurt, waar de Kroaat de voorbije jaren uitgroeide tot één van de smaakmakers van de Bundesliga. Als onderdeel van de transfer bewandelt Andre Silva de omgekeerde weg.

GERUCHT: Zulte Waregem aast op middenvelder
OGC Nice wil Bassem Srarfi, een rechtermiddenvelder uitlenen, en Zulte Waregem en Vitoria Guimaraes zijn nog een optie. Een uitleenbeurt aan een Franse club is wellicht geen optie.

TRANSFER: Mkhitaryan naar AS Roma
Henrik Mkhitaryan heeft een oplossing gevonden voor zijn uitzichtloze situatie bij Arsenal. De aanvallende middenvelder trekt voor een jaar op huurbasis naar de Italiaanse topclub AS Roma.

TRANSFER: Talent verlaat OHL
Oud-Heverlee Leuven heeft Jenthe Mertens van de hand gedaan. De jonge verdedigende middenvelder heeft een contract getekend bij de Nederlandse tweedeklasser Go Ahead Eagles.

TRANSFER: Andrijasevic weg bij AA Gent
AA Gent heeft een oplossing gevonden voor de overbodige middenvelder Franko Andrijasevic. De Kroaat keert terug naar zijn geboorteland en hij trekt voor een jaar op huurbasis naar Rijeka.

GERUCHT: Cavanda en Pocognoli blijven
Luis Pedro Cavanda en Sebastien Pocognoli lijken nog maar weinig toekomst te hebben bij Standard, maar zij gaan de club niet verlaten. Volgens HBvL is er geen oplossing gevonden voor het duo en zij zullen dus tot januari in Luik blijven.

TRANSFER: AS Roma vindt spits
AS Roma heeft een nieuwe aanvaller gevonden. De Romeinen kondigden aan dat Nikola Kalinic naar Rome komt. De aanvaller wordt voor een jaar gehuurd van de Spaanse topclub Atlético Madrid.

TRANSFER: Hoedt naar Antwerp
Antwerp haalt nog een topper in huis: Wesley Hoedt komt op huurbasis over van Southampton. De club toont zich zo bijzonder daadkrachtig op deze deadline day, eerder werden ook al Steven Defour, Manuel Benson en Zinho Gano gepresenteerd.

OVERZICHT TOT DUSVER
Voorlopig toont Antwerp zich de grote kampioen van deadline day. De Great Old presenteerde al drie fraaie aanwinsten. Manuel Benson komt definitief over van KRC Genk, Zinho Gano wordt dan weer gehuurd van de landskampioen. Ook Steven Defour gaat zoals verwacht op de Bosuil aan de slag. Aan uitgaande zijde mag er overigens nog beweging verwacht worden: Faris Haroun (AA Gent?), Geoffry Hairemans (KV Mechelen?) en Jonathan Bolingi (Eupen?) komen nog in aanmerking voor een vertrek.

Ook Club Brugge liet van zich spreken op de slotdag van de mercato. Met Mbaye Diagne en Eder Balanta werden de twee laatste aanwinsten van de mercato vastgelegd. Die eerste leek nochtans op weg naar Anderlecht, dat nu op zoek moet naar een andere spits. Michy Batshuayi werd genoemd door France Football, maar de Rode Duivel deed deze geruchten zelf af als onzin.

In het buitenland pakte Paris Saint-Germain uit met de komst van Keylor Navas. Alphonse Areola maakt dan weer de omgekeerde beweging en gaat bij Real Madrid aan de slag. PSG is echter nog niet klaar op de mercato. De club lijkt goed op weg om Mauro Icardi over te nemen van Internazionale.

POLL: Moet de transfermarkt overal op hetzelfde moment sluiten?

Meer sportnieuws

Laatste Voetbalnieuws

Guardiola komt met uitleg voor wissels De Bruyne en Haaland
Guardiola komt met uitleg voor wissels De Bruyne en Haaland

Manchester City zal de Champions League geen tweede keer op rij winnen. De titelhouder werd ...

0
0
Blijft Schmeichel? "De rekening is snel gemaakt, toch?"
Blijft Schmeichel? "De rekening is snel gemaakt, toch?"

Anderlecht mag zich sinds vorig weekend alleen leider in de Jupiler Pro League noemen, want dankzij ...

73
73
Broos schijnt zijn licht op trainerskwestie Club Brugge
Broos schijnt zijn licht op trainerskwestie Club Brugge

Club Brugge heeft de voorbije weken een stevige wederopstanding gemaakt. Het pakte een knappe zeven ...

117
117
Ferran Jutgla maakt zich geen zorgen: "Dat weten we"
Ferran Jutgla maakt zich geen zorgen: "Dat weten we"

Bij Club Brugge staat Ferran Jutgla vanavond in de basis tegen PAOK Saloniki. De Spaanse aanvaller ...

133
133
Jan Breydel onderwerp van grote tragedie: "Hij was geobsedeerd"
Jan Breydel onderwerp van grote tragedie: "Hij was geobsedeerd"

Een voetbalwedstrijd kent heel vaak winnaars en verliezers maar wat zich eind vorig jaar afspeelde ...

89
89
Adrien Trebel en Charleroi verbreken samenwerking
Adrien Trebel en Charleroi verbreken samenwerking

Zien we Adrien Trebel ooit nog aan de slag in de Jupiler Pro League? De carrière van de ...

49
49
Dante Vanzeir passeert 'walk of shame' na verrassend nieuws
Dante Vanzeir passeert 'walk of shame' na verrassend nieuws

Begin 2023 verraste Dante Vanzeir de Belgische voetbalwereld met een transfer vanuit Union naar de ...

107
107
'Antwerp mikt op recordsom van 30 à 40 miljoen euro'
'Antwerp mikt op recordsom van 30 à 40 miljoen euro'

Royal Antwerp FC ontkent de berichten dat de koks hun geld niet kregen, maar financieel is het ...

225
225
Lierse werkt aan kern voor komend seizoen met 2 contracten
Lierse werkt aan kern voor komend seizoen met 2 contracten

Lierse is goed bezig onder nieuwbakken coach Sven Vandenbroeck. De club is volop bezig met de ...

26
26
<strong>‘Van Bommel's exit zorgt voor een enorme transferverrassing’</strong>
‘Van Bommel's exit zorgt voor een enorme transferverrassing’

Verrassende wending in het transferverhaal van Pierre Dwomoh: RWD Molenbeek overwoog een zomerdeal, ...

253
253
Dit zeggen Engelse en Spaanse media over De Bruyne en Doku
Dit zeggen Engelse en Spaanse media over De Bruyne en Doku

Manchester City moest na strafschoppen het onderspit delven tegen Real Madrid. Kevin De Bruyne en ...

869
869
<strong>Waarom Sporting CP een heel groot vraagteken is voor Debast</strong>
Waarom Sporting CP een heel groot vraagteken is voor Debast

Sporting CP heeft volgens de ene een bod van 12 miljoen euro gedaan, anderen spreken van 15 miljoen ...

66
66
Hayen verklapt gameplan tegen PAOK: "Anders nog moeilijker"
Hayen verklapt gameplan tegen PAOK: "Anders nog moeilijker"

Club Brugge maakt zich klaar voor het treffen met PAOK Saloniki. Is de 1-0 uit de heenmatch ...

225
225
Augustinsson looft ploegmaat: "Heb ik zelden gezien"
Augustinsson looft ploegmaat: "Heb ik zelden gezien"

Bij RSC Anderlecht spelen heel wat Neerpede-spelers in de ploeg. Ludwig Augustinsson is onder de ...

174
174
<strong>Waarom Jutgla in PAOK mogelijk betere optie is dan Thiago</strong>
Waarom Jutgla in PAOK mogelijk betere optie is dan Thiago

Club Brugge speelt vanavond zonder Igor Thiago in de spits. Inzake goals en assists is dat geen ...

196
196