Anthuenis doet gewaagde voorspelling over opstelling RSCA

Anthuenis doet gewaagde voorspelling over opstelling RSCA
20 April 2017 17:51
© PhotoNews

RSC Anderlecht speelt natuurlijk niet elke week op Old Trafford en dus werd voor de gelegenheid heel wat schoon volk opgetrommeld om mee te reizen naar Manchester. Eén van de genodigden was ex-coach Aimé Anthuenis. Die ging destijds met zijn RSCA wel 5-1 onderuit op het veld van ManU.

Maar de tijden zijn veranderd en Anthuenis denkt niet dat Anderlecht op voorhand al uitgeteld is voor de halve finale. "Nu is het een andere periode. Het is toch niet meer het grote Manchester United van vroeger. Het staat nu 5e in de Premier League. Dat betekent toch iets. Tottenham, dat nu tweede staat in Engeland, is toch uitgeschakeld door Gent. Alles kan dus", klonk het hoopvol bij Sporza.

Heel wat kenners en analisten verwachten dat René Weiler wederom gaat roteren met zijn basisploeg, Anthuenis vaart echter tegen de stroom in. "Het is niet aan mij om Weiler advies te geven. Hij kent zijn spelers beter dan ik. Maar persoonlijk vind ik dat je nu niet met de match van zondag in het hoofd mag zitten. Bij een Europese match van dit niveau moet je enkel aan vanavond denken. Ik verwacht het sterkste Anderlecht."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's