Vandenbempt geeft toe: "Heb Anderlecht en Club niet gemist"

Vandenbempt geeft toe:
20 Maart 2017 11:04
© PhotoNews

De Jupiler Pro League genoot de voorbije dagen van het eerste van twee vrije weekends, behalve dan voor twee ploegen. Zulte Waregem en KV Oostende werkten zaterdagavond immers de finale van de beker af. En de twee West-Vlaamse clubs stelden allesbehalve teleur.

Op de ietwat tegenvallende opkomst na, werd het een finale met alles erop en eraan. Ook Peter Vandenbempt, die het radiocommentaar bij Sporza voorzag, heeft genoten. "Affiches tussen Anderlecht, Club Brugge en Standard spreken vooraf uiteraard veel meer tot de verbeelding. Maar als ik zie hoe die twee ploegen zich tot in de 120e minuut gesmeten hebben en hoe fantastisch het scoreverloop was, dan heb ik clubs zoals Anderlecht en Club Brugge helemaal niet gemist in de finale", analyseert hij op de webstek van zijn werkgever.

Daarnaast benadrukt Vandenbempt dat de kloof tussen de twee ploegen en de traditionele toppers, steeds minder groot is. "Oostende en Zulte Waregem zijn ploegen die aangesloten zijn bij de top van ons voetbal. Er is nog een verschil tussen de grotere en rijkere clubs en die twee teams. Maar ze helpen het niveau van het voetbal te verhogen met hun investeringen en goed werk."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's