Van Wijk maakt teleurstellend debuut op 't Kiel

Van Wijk maakt teleurstellend debuut op 't Kiel
06 Maart 2016 18:09
© PhotoNews

KFCO Beerschot Wilrijk is razend ambitieus en mikt dit seizoen op de titel in de derde klasse B. Om dat doel te bewerkstelligen besloot de club om succestrainer Urbain Spaenhoven te laten gaan. Dennis van Wijk, die beschikt over een groter palmares, werd aangesteld als zijn opvolger.

Maes over Club Brugge en Antwerp: "Voor hen niet"
'Grote deal tussen STVV en AA Gent op til'

Zondagmiddag stond de ex-coach van onder meer Charleroi, Cercle Brugge en Antwerp, voor zijn eerste wedstrijd op 't Kiel. Beerschot nam het op tegen staartploeg Grimbergen, maar het maakte een slechte beurt. Wilrijk geraakte niet verder dan een pover 1-1-gelijkspel.

Het doelpunt van de thuisploeg viel dan ook nog eens van op de stip. "Het voetbal was te stereotiep, stond stijf van de faalangst en bevatte veel te veel afval. Geen goede thuispremière dus voor Dennis van Wijk", beschreef de clubwebsite deze zwakke prestatie.

Door het puntenverlies moet Beerschot de leidersplaats opnieuw delen met Oosterzonen. Dat wist zijn wedstrijd tegen Walhain wel te winnen: 2-0.

Wint KFCO Beerschot Wilrijk haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Meer foto's