Lombaerts: "Zou er graag weer bij horen, maar dat wordt moeilijk"

Lombaerts:
10 Oktober 2017 08:47
© PhotoNews

De transfer van Nicolas Lombaerts was de grootste uit de geschiedenis van KV Oostende, maar de ex-speler van AA Gent en Zenit Sint-Petersburg kende een zeer moeilijke start. De laatste weken gaat het weer beter.

WED 80 euro gratis en kijk LIVE op Unibet.be!

Tegenover Humo gaf de sympathieke Lombaerts nog eens teken van leven. Hij weet dat hij niet goed aan het seizoen is begonnen. "Ik kan ook niet zeggen dat ik goed heb gespeeld, die partij tegen Waasland-Beveren was één van de slechtste uit mijn carrière. Ik kreeg alle shit over me heen. Als je een naam bent, wordt je eruit gepikt, zelfs al zou een andere speler slechter gespeeld hebben." Lombaerts kreeg van veel analisten een veeg uit de pan. "Of ik aan vertrekken heb gedacht? Ik heb me vragen gesteld, ja. Maar ik ben geen opgever. Er is mij ook nooit gezegd dat ik beter zou vertrekken."

Lombaerts droomt nog stiekem van de Rode Duivels. "Ik zou er graag weer bij horen, maar dat wordt moeilijk. Ik zal moeten bewijzen dat ik het waard ben. Dat het WK in Rusland is? Dat is toch wel een extra motivatie. Misschien had ik het al opgegeven als het elders was geweest. Ik koester nog altijd een sprankeltje hoop, maar de competitiestart met KV Oostende helpt ook niet echt."

Meer foto's