Kogel door de kerk: 'JPL-sensatie tekent maandag in Brugge of Gent'

Kogel door de kerk: 'JPL-sensatie tekent maandag in Brugge of Gent'
18 Mei 2017 23:09
© PhotoNews

De titelstrijd mag dan wel gestreden zijn, op de slotspeeldag van Play-Off I gaan we toch nog de nodige spanning krijgen. AA Gent naderde immers tot op één punt van nummer twee Club Brugge. En uitgerekend zondag staan beide ploegen recht tegenover mekaar.

Het belooft dus een bijzonder spannende strijd te worden op Jan Breydel en die krijgt nu nog een extra dimensie. Beide clubs zouden namelijk in een hevig duel om Mamadou Sylla verwikkeld zijn. De Senegalees brak dit seizoen helemaal door bij KAS Eupen, dat hem huurde van Espanyol maar inmiddels al de aankoopotie lichtte.

Volgens L'Avenir is de transfer van Sylla zelfs al rond. Begin volgende week, wanneer de competitie er helemaal op zit, zou hij worden voorgesteld bij Gent of Club Brugge. Eupen moest 2.5 miljoen euro overmaken om hem definitief overnemen en zou nu minstens 5 miljoen euro vangen. Zowel voor Club als Gent zou dat een recordsom zijn voor een spits.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's