Genk klaar voor grootse stunt: "Innige liefdesverhouding"

Genk klaar voor grootse stunt:
20 April 2017 19:38
© PhotoNews

KRC Genk bereidt zich momenteel voor op de heenwedstrijd in de kwartfinale van de Europa League en is tegen Celta de Vigo zeker niet kansloos nadat de heenwedstrijd op 3-2 eindigde. De supporters deden alvast alles om hun ploeg warm te maken voor dit duel (zie video onderaan). En ook de spelers zelf lijken helemaal klaar.

Radio-commentator Bert Sterckx is alvast overtuigd van de kansen van Genk, een ploeg die volgens hem perfect matcht met Europees voetbal. "Racing Genk heeft een innige liefdesverhouding met Europa. Niet enkel met het voetbal, maar ook met de verplaatsingen. De sfeer is bij de Genk-supporters altijd geweldig. Racing Genk wil altijd Europees spelen. Daarom gaan ze ook voluit voor winst in Play-off II", klonk het bij Sporza.

Bovendien stelde Sterckx een soort van mentaliteitswijziging bij de Belgische Europa League-deelnemers. "Dit seizoen heerst er bij de Belgische clubs een groeiend geloof dat er meer kan dan vroeger. Dat zie je ook aan de resultaten. Anderlecht schakelde Zenit uit, Gent deed hetzelfde met Tottenham en Genk versloeg thuis Bilbao."
  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's