Vanhaezebrouck ziet nieuwe titelkandidaat

Vanhaezebrouck ziet nieuwe titelkandidaat
20 April 2017 18:53
© PhotoNews

AA Gent doet na een knappe 7 op 9 weer helemaal mee in Play-Off I en geldt samen met RSC Anderlecht en Club Brugge tot de drie kanshebbers voor de titel. Volgend seizoen zullen die drie ploegen echter opnieuw moeten afrekenen met KRC Genk en wie weet een herboren Standard. Hein Vanhaezebrouck ziet het gevaar echter van nog ergens anders komen.

Zo rekent de Gent-coach ook KV Oostende bij de titelfavorieten voor op korte termijn. "De beker haalden ze al bijna binnen, maar in de toekomst is een titel zelfs ook mogelijk als hun voorzitter verder blijft investeren in alsmaar duurdere en betere spelers", klonk het op de webstek van de Buffalo's.

Op zich hoort KVO zelfs nu al tot de absolute top van het Belgische voetbal, oordeelt Vanhaezebrouck. "Oostende is de nieuwe topploeg in wording met een ruime kern die is samengesteld uit heel veel spelers met ervaring die zij opdeden bij topploegen in ons land. Dat betekent dat zij eigenlijk moeten gezien worden als een echte kandidaat voor alle prijzen."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's