Ryan onder de indruk van ploegmaat: "Hij kan het heel ver brengen"

Ryan onder de indruk van ploegmaat:
20 April 2017 08:12
© PhotoNews

KRC Genk kan dit seizoen bogen op een bijzonder talentvolle kern. In die mate zelfs dat het vertrek van kleppers als Bailey en Ndidi zonder al te veel problemen opgevangen werd. Op het middenveld manifesteerde Sander Berge zich vrij snel als opvolger van de Nigeriaan die naar Leicester trok.

Wint KRC Genk haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Mathew Ryan is zwaar onder de indruk van de jonge Noor. "Hij groeit razendsnel, hij is een vitaal onderdeel van ons team. Zijn balrecuperatie is voortreffelijk, maar ook het gemak waarmee hij de aanval opbouwt. Hij ziet er niet snel uit, maar hij loopt heel soepel en gebruikt dat lange lijf van hem heel efficiënt", steekt hij de loftrompet op in Het Laatste Nieuws.

"Hij kan het heel ver brengen. Als hij op deze weg verdergaat dan zie ik geen competitie waar hij niet kan slagen. Hij heeft het lichaam om naar Engeland of Duitsland te gaan en de voeten om in Spanje of Italië te spelen."

Meer foto's

Meer over