'Bale verbaast Real Madrid met opvallende eis'

'Bale verbaast Real Madrid met opvallende eis'
11 Februari 2017 10:45
© PhotoNews

Buitenspeler Gareth Bale bevindt zich nu al een tijdje in de lappenmand bij zijn club Real Madrid, zoals elk seizoen eigenlijk wel het geval is. De vleugelspits uit Wales nadert echter volledige fitheid en ziet zichzelf nog jaren voor De Koninklijke uitkomen. Mits men in Spanje dan voldoet aan een zeer opvallende eis.

De Spaanse media berichten op zaterdagmorgen namelijk dat Bale aan voorzitter Florentino Pérez heeft verteld dat hij vindt dat Real hem op termijn aanvoerder moet maken. Dat lijkt er toch niet in te zitten zolang centrumverdediger Sergio Ramos onder contract staat in het Estadio Santaigo Bernabéu, maar de Welsh Wizard is dus een andere mening toebedeeld.

Hoogstwaarschijnlijk zal Bale ook in de zomertransferwindow wel weer inzet worden van een hoop transferrumoer. De oud-speler van Tottenham Hotspur wordt steevast in verband gebracht met een terugkeer in de Premier League. Manchester United schijnt zijn situatie goed in de gaten te houden, maar Bale voelt zich op zijn plek bij zijn huidige werkgever. Wel wil hij dus per se captain worden in de Spaanse hoofdstad.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's