Thelin meteen op zijn plaats bij Anderlecht

Thelin meteen op zijn plaats bij Anderlecht
11 Januari 2017 19:26
© PhotoNews

RSC Anderlecht wist deze mercato voorlopig nog maar één directe versterking aan te trekken. Zo huurden de Brusselaars Isaac Thelin voor een half seizoen, met aankoopoptie, van het Franse Bordeaux. En de Zweed liet de voorbije voorbije dagen alvast een veelbelovende indruk achter op stage.

Zo was Massimo Bruno erg te spreken over zijn nieuwe ploegmaat. "Het is een erg goede jongen en ook heel vriendelijk. Zijn integratie in de groep is zeer eenvoudig verlopen. Hij lijkt alvast een goede speler, zeker een goede afwerker. We moeten hem nu de tijd geven, maar ik ben zeker dat hij ons heel wat kan bijbrengen", zei de winger tegenover RTBF.

En Thelin blijkt ook wel in voor een grapje met zijn ploegmaats. Zo gingen de spelers bij wijze van teambuilding golfen op het oefenkamp. Dennis Appiah deelde er een foto van gericht aan Thelin. "Wat een swing, je zou er schrik van moeten krijgen", klonk het bijschrift. "De volgende keer zal ik met een fietshelm moeten spelen", antwoordde Thelin gevat.KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's