'United biedt nieuwe superster Pogba-contract aan'

'United biedt nieuwe superster Pogba-contract aan'
06 Januari 2017 08:26
© PhotoNews

Manchester United staat de laatste weken opnieuw op hoog niveau te spelen, maar door de erg zwakke seizoensstart lijkt een ticket voor de Champions League momenteel het hoogst haalbare. Volgens jaar willen de Mancunians echter weer volop meestrijden om het kampioenschap. En daarom zullen zich tijdens de zomermercato opnieuw flink versterken.

Het topdoelwit is al een tijdje bekend: Antoine Griezmann. En het is United menens voor de Franse superster van Atletico Madrid. The Sun meldt namelijk dat de club gesprekken heeft geopend met de entourage van de aanvaller. En hij zou een contract kunnen tekenen aan dezelfde voorwaarden als zijn landgenoot en maatje Paul Pogba.

Dat wil zeggen dat Griezmann een loon van zo'n 260.000 euro per week kan gaan opstrijken op Old Trafford en ook de bonussen zouden dezelfde zijn als die voor Pogba. Volgens The Sun zou ManU inmiddels een bekende makelaar hebben aangesteld om de deal af te handelen. En het medium schat de kansen op een akkoord met Atletico alvast hoog in.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's