'Kortrijk slaat toe en haalt smaakmaker terug naar Jupiler Pro League'

'Kortrijk slaat toe en haalt smaakmaker terug naar Jupiler Pro League'

06 Januari 2017 06:24 Foto: © PhotoNews


KV Kortrijk begon veelbelovend aan het seizoen maar kende de voorbije weken een stevige, zelfs pijnlijke terugval. En hoewel er nog weinig te winnen valt, willen de Kerels zich na de winterstop zo snel mogelijk herpakken. Daarvoor zouden ze alvast op punt staan om een fraaie transfer af te ronden.Het Laatste Nieuws meldt immers dat de terugkeer van Teddy Chevalier nagenoeg in kannen en kruiken is. De wispelturige aanvaller groeide destijds uit tot een absolute smaakmaker in het Guldesporenstadion. Zo was hij in zijn laatste seizoen ('14-'15) nog goed voor 12 goals en 10 assists.

Het leverde de Fransman een lucratieve transfer op naar het Turkse Rizespor, maar dat werd geen succes. Momenteel is hij actief bij RC Lens, maar ook dat is uitgedraaid op een flinke tegenvaller. De Kortrijkse reddingsboei was dus welgekomen voor deze oud-publiekslieveling.

Wint KV Kortrijk haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's