Aan de slag bij VoetbalNieuws? Bekijk onze vacature!

Aan de slag bij VoetbalNieuws? Bekijk onze vacature!
25 Maart 2017 07:00
© PhotoNews

VoetbalNieuws wil de kwaliteit van de website de komende jaren nog verbeteren, maar daarvoor is extra hulp welkom. Wij hebben de laatste maanden een enorme groei gekend en om nog verdere stappen te zetten en nog korter op de bal te kunnen spelen, willen we ons team dan ook graag versterken met enkele gedreven redacteurs.

Op dit moment zijn we dan ook op zoek naar extra freelancers. Hoe ziet een werkdag er juist uit bij VoetbalNieuws? Van 6 tot 24 uur voorzien wij de allerlaatste nieuwtjes in de voetbalwereld aan onze lezers. Wij werken met een agenda waarbij de freelancer kan kiezen op welke uren hij wenst te werken.

TAKENPAKKET
Tijdens de door jouw gekozen uren speur je naar de laatste nieuwtjes in de voetbalwereld, met focus op het Belgisch voetbal en Belgen in het buitenland. Een vlotte pen is een must, een neus voor leuke nieuwtjes een enorme plus. We verwachten daarnaast de nodige flexibiliteit, oog voor kwaliteit, stiptheid en kennis van social media (Twitter en Facebook). Ervaring is een pluspunt, maar vooral de passie voor en kennis van het spel is van groot belang.

INTERESSE?
Wil jij als freelancer je steentje bijdragen aan dit geheel? Aarzel dan niet om een mail te sturen naar vacature@voetbalnieuws.be met daarin een motivatie en CV. Op basis daarvan zullen wij een selectie maken en verdere informatie meedelen.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's