Clasicoorts neemt toe: Messi weigert vergelijking met Ronaldo

Clasicoorts neemt toe: Messi weigert vergelijking met Ronaldo
27 Maart 2016 16:20
© PhotoNews

Hoewel er de komende dagen nog een aantal zeer interessante interlands op het programma staan, is het nu al uitkijken naar volgend weekend. In de Jupiler Pro League gaan dan immers de Play-Offs van start. En in de Primera Division is er een kraker van jewelste.

UPDATE: 'Immers trekt wellicht naar deze club'
'Ajax aast op verdediger van Anderlecht'

Zo vindt op zaterdag de Clasico tussen FC Barcelona en Real Madrid plaats. Hoewel Blaugrana alweer tien punten voorsprong telt, belooft het opnieuw een duel te worden om duimen en vingers bij af te likken. Alleen al de titanenstrijd tussen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi doet ons nu al watertanden.

In aanloop naar het duel werden beide grootmeesters opnieuw met elkaar vergeleken, maar Messi weigerde om hier op in te gaan. "Het enige wat mij kan schelen is het elftal waarin ik speel en om elk seizoen weer beter te worden. Ik vergelijk me niet met Cristiano Ronaldo, of wie dan ook. Ik denk louter aan winnen en het teambelang", zei hij aan MBC.

Wint FC Barcelona haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Meer foto's