'Geen Werner: Real zet zinnen op andere topspits'

'Geen Werner: Real zet zinnen op andere topspits'
13 September 2017 09:16
© PhotoNews

Zinedine Zidane beschikt bij Real Madrid over een uiterst sterke selectie, maar de spelersgroep heeft toch nog enkele mankementen. Alvaro Morata is immers een speler van Chelsea geworden en dat betekent dat De Koninklijke eigenlijk een spits mist. Zeker als Karim Benzema niet mee kan doen.

Er wordt de laatste dagen hevig gespeculeerd in Spanje over transferactiviteit van de Madrilenen in de winter, maar het lijkt wel zekerdat de grootmacht op zoek gaat naar een puntspeler. Diverse media denken dat Timo Werner van RB Leipzig favoriet is, maar bij OK Journal gaat men tegen de stroom in: Ajax-topper Kasper Dolberg zou boven aan het verlanglijstje van Zidane staan.

Het medium stelt dat de hoge heren in het Estadio Santiago Bernabéu niet zo heel veel vertrouwen hebben in een snelle deal met Leipzig, omdat de Duitsers in de Champions League staan en Werner een basisplek heeft. In Dolberg zouden de directeurs een makkelijkere optie zien, des te meer omdat Ajax dit seizoen niet in Europa acteert.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's