Tienkoppig RSCA speelt lange tijd goed, Bayern verdiende winnaar

Tienkoppig RSCA speelt lange tijd goed, Bayern verdiende winnaar
12 September 2017 22:36
© PhotoNews

RSC Anderlecht heeft zoals verwacht zijn eerste wedstrijd van de Champions League verloren. Bayern München was te sterk en won met 3-0, al speelde RSCA 80 minuten met een man minder.

Anderlecht begon degelijk aan de partij en kende weinig problemen. Rodriguez kopte eens op Sels, maar even later kreeg Kums rood nadat hij Lewandowski neerhaalde. De vreemde keuze om hem centraal in de defensie te zetten, werd zo nog eens kracht bijgezet. Lewandowski scoorde eenvoudig de 1-0.

Bayern controleerde rustig en Anderlecht kon niet dreigen. Tot overmaat van ramp viel Najar weer out met een blessure. De thuisploeg kende dus geen problemen met RSCA, dat op het half uur wel eens kon dreigen via een schot van Trebel. Neuer pakte eenvoudig. Stanciu kreeg ook nog een goede kans, maar hij verprutste die. Zo gingen we rusten met 1-0.In de tweede helft zette Tolisso Sels meteen aan het werk, maar even later kreeg Chipciu dé kans op 1-1. De Roemeen besloot op de paal! Pech voor RSCA. Even later redde Sels de meubelen met een schitterende redding. RSCA speelde zo best een sterke wedstrijd, maar iets voorbij het uur liet Spajic zijn speler lopen en Thiago scoorde de 2-0. Game over. De Duitse topclub controleerde de wedstrijd en na matig verdedigen van Hanni scoorde Kimmich nog de 3-0.

Er kwam ook goed nieuws uit Schotland. Paris Saint-Germain wist met alle peperdure aankopen gelijk uit te halen bij Celtic. Neymar en Mbappé zorgden voor 0-2, gevolgd door een penalty van Cavani. In de slotfase werkte Lustig de bal nog in eigen doel en maakte Cavani er zelfs 0-5 van.

Scoreverloop:

1-0 (10') Robert Lewandowski (pen.)
2-0 (64') Thiago Alcantara
3-0 (90') Joshua Kimmich

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's

Meer over