Waasland-Beveren verzorgt de show tegen zwak Oostende

Waasland-Beveren verzorgt de show tegen zwak Oostende
12 Augustus 2017 22:23
© PhotoNews

Waasland-Beveren blijft ook na drie speeldagen mooi bovenin meedraaien. De ploeg van Clement speelde een prachtige eerste helft op het veld van een weliswaar zeer zwak Oostende. De kustploeg mag zich stilaan zorgen beginnen maken want het start de competitie met een ondermaatse nul op negen.

Oostende opende de competitie met een zwakke nul op zes. Tussendoor speelde het wel een puike voorronde tegen het sterke Marseille in de Europa League. Vanderhaege en co moesten vandaag echter winnen tegen het op papier veel minder sterke Waasland-Beveren om niet te spreken van een mislukte competitiestart. Die boodschap was echter niet besteed aan de thuisploeg, want al na drie minuten spelen blunderde Proto op een ongevaarlijke voorzet, Ampomah legde de 0-1 in een leeg doel binnen. Toen ook collega Tomasevic in minuut elf domweg een bal verspeelde en Gano de 0-2 mocht scoren werd het helemaal stil in de Versluys Arena. De pil werd zelfs nog bitterder voor het team van Coucke toen Gano vlak voor de rust er 0-3 van maakte, een totale blamage voor Oostende.


Gano zorgt voor een mini-crisis in Oostende met twee doelpunten en een 0-3 ruststand.

Een fris voetballend Waasland-Beveren met smaakmakers Morioka, Ampomah en Gano bleef ook na de pauze moeiteloos overeind. De thuisploeg kwam wel met veel vuur uit de kleedkamers, maar al teveel uitgespeelde kansen leverde dat niet op. Een perfect voorbeeld van de onmacht van KVO was de kans van Akpala, die op een meter van Goblet nog recht op de bezoekende keeper mikte. Uiteindelijk wonnen de bezoekers overtuigend met 0-3 en zo hebben ze na drie speeldagen nog niet verloren. De thuisploeg van zijn kant scoorde nog niet en pakte nog geen enkel punt.

Scoreverloop:

0-1 (3') Ampomah
0-2 (11') Gano
0-3 (42') Gano

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


KV Oostende
0
3
KV RS Waasland-SK Beveren
Beoordeel de spelers
 • Gohi Bi Zoro Cyriac
  0.0
 • Yassine El Ghanassy
  5.0
 • Nicolas Lombaerts
  0.0
 • Brecht Capon
  0.0
 • Emmanuel Junior Banda
  0.0
 • 9 stemmen
 • Zinho Gano
  10.0
 • 2 stemmen

Meer foto's