Opnieuw aanvaller Premier League? 'Vier teams lonken naar Club'

Opnieuw aanvaller Premier League? 'Vier teams lonken naar Club'
12 Augustus 2017 12:27
© PhotoNews

Europees gezien was het voorbije seizoen een fiasco voor Club Brugge. Tenminste voor de eerste ploeg, want de beloften deden het wel goed in het buitenland. Zo maakten zij indruk tijdens onder meer de Youth League en de prestigieuze Viareggio Cup.

En die prestaties zijn ook in het buitenland niet onopgemerkt voorbij gegaan. De The Sun meldt namelijk dat Everton FC en Southampton hun zinnen hebben gezet op Noah Fadiga. De zoon van voormalig publiekslieveling Khalilou werd destijds bij Anderlecht weggeplukt en geldt momenteel als één van de grotere talenten uit de Brugse jeugdopleiding.

In mei tekende Fadiga, naar eigen zeggen een groot supporter van Blauw-Zwart, nog zijn eerste profcontract op Jan Breydel, maar dat zou de Engelsen niet afschrikken. Bovendien zijn er nog meer gegadigden. Dankzij zijn goede prestaties op de Viareggio Cup, zouden ook Serie A-clubs AS Roma en Genoa hem in het vizier hebben. De kans op een zomers vertrek is echter relatief klein voor de 17-jarige aanvaller/middenvelder.
KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's