Transferstorm bij Spurs: "Dit is geen grap"

Transferstorm bij Spurs:
12 Augustus 2017 12:12
© PhotoNews

Sterkhouder Danny Rose ontketende afgelopen week een heuse transferstorm bij Tottenham. De club gaf deze zomer amper iets uit op de transfermarkt en dus allerminst versterkt ten opzichte van vorig seizoen. "Ik zou graag eens een ploegmaat krijgen die ik niet moet opzoeken op Google", klonk het onder meer.

De woorden van Rose werd al flink veroordeeld binnen de Engelse media, maar blijkbaar denkt een groot deel van de kleedkamer hier hetzelfde over. Coach Mauricio Pochettino doet alvast zijn best om deze gespannen situatie te ontmijnen. "Dit is geen grap. Toen een speler als Eric Dier, tegenwoordig een international, vastgelegd werd, kende niemand hem. Dele Alli speelde in de League One, N’Golo Kanté ergens in Frankrijk. Van sommige topspelers had nog niemand twee of drie jaar geleden gehoord", verwijst naar enkele recente, 'onbekende' toptransfers.

De Argentijn benadrukt dat het bij hem net hetzelfde was. "Toen ik in Engeland kwam, wilden de mensen ook weten wie Maurico Pochettino was. Vijf jaar geleden wisten waarschijnlijk weinig mensen wie ik was. Ze gebruikten vast Google om dat uit te zoeken. Je moet begrijpen dat Rose zijn mening gaf. Ik kan moeilijk bij iedere speler nagaan of hij gelukkig is. Uiteindelijk heeft de speler zijn excuses aangeboden voor zijn uitspraken en die heb ik aanvaard."

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's