'Anderlecht vraagt 12 miljoen, interesse meteen bekoeld'

'Anderlecht vraagt 12 miljoen, interesse meteen bekoeld'
17 Juli 2017 11:23
© PhotoNews

Het seizoen van RSC Anderlecht gaat binnen een kleine week van start en de Brusselaars lijken daar klaar voor. Zaterdag werd alvast gewonnen van Lierse na een sterke partij. Maar René Weiler dreigt wel nog één van zijn absolute sterkhouders kwijt te geraken.

Zo meldt HITC, op basis van bronnen dichtbij de club, dat ook Lille OSC een prioriteit heeft gemaakt van Kara Mbodj. De Franse subtopper zou momenteel een bod aan het voorbereiden zijn en meldt zich naar verluidt eerstdaags bij Anderlecht. Ondertussen zouden ook Watford en West Brom de situatie van dichtbij volgen.

Het Laatste Nieuws bevestigt weliswaar de interesse van de Fransen, maar opnieuw ligt de verdediger dwars. Zou hij zijn zinnen hebben gezet op de Premier League en Lille daarom wandelen hebben gestuurd.

UPDATE 11u23
Een transfer naar Lille lijkt dus geen optie voor Kara. Dat meldt nu ook L'Equipe, waar men nogmaals benadrukt dat de Senegalees absoluut naar Engeland wil verhuizen. Het bekende, en doorgaans betrouwbare, Franse medium komt wel met nog extra informatie.

Zo zou Anderlecht een prijskaartje van 12 miljoen euro rond Kara hebben gehangen en dat lijkt de interesse van Lille flink te bekoelen. In een eerder stadium werd nog gewag gemaakt van een vraagprijs van zo'n 10 miljoen euro.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's