'Hart heeft nieuwe club, medische test binnen de 48 uur'

'Hart heeft nieuwe club, medische test binnen de 48 uur'
17 Juli 2017 07:00
© PhotoNews

Zijn eerste seizoen draaide er niet uit zoals gehoopt, maar in de komende jaargang gaat Pep Guardiola opnieuw vol voor de prijzen met Manchester City. En dat is ook te merken op de mercato, met City dat een pak geld spendeerde aan vooral zijn defensie. Voor doelman Ederson werd bijvoorbeeld 40 miljoen euro overgemaakt aan SL Benfica.

De Braziliaan zal bij City de concurrentie moeten aangaan met Claudio Bravo, die een minder seizoen afsloot met een sterke Confederations Cup. Voor Joe Hart, terug naar een huurbeurt aan Torino, is er dus wederom geen plaats. Maar de Engelse international lijkt alweer een nieuwe club te hebben gevonden.

Zo meldt The Mirror dat Hart op punt staat om bij het ambitieuze West Ham United aan de slag te gaan. Zo zou hij er binnen de 48 uur zijn medische proeven afleggen. Het gaat naar verluidt om een huurbeurt, waarbij City een deel van zijn loon blijft betalen. West Ham zou wel een aankoopoptie hebben bedongen.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's