Bookmaker voorspelt: Champions League voor Club of Gent?

Bookmaker voorspelt: Champions League voor Club of Gent?
21 Mei 2017 07:00
© PhotoNews

De titelstrijd is beslist, maar de slotspeeldag van Play-Off I krijgt toch nog een spannende ontknoping. Club Brugge en AA Gent strijden in een rechtstreeks duel immers voor het tweede Champions League-ticket. En uiteraard kan je bij Unibet.be terecht voor een pronostiek.

Na de nederlaag van Club in Oostende, bedraagt het verschil tussen beide ploegen nog slechts één punt. Het zal er dus om spannen zondag in Jan Breydel, met vooral de thuisploeg die onder druk staat. Toch geven de bookmakers van Unibet.be een licht voordeel aan de Bruggelingen. Een zege van Club staat aan een quotering van 2.26, wat best hoog is voor een thuisspelende ploeg. Een overwinning van de Buffalo's kan je 3.20 maal je inzet opleveren.

Voor de laatste speeldag van het seizoen heeft Unibet.be uiteraard ook een mooie promo voorzien. Zo krijg je dit keer rugdekking indien je een multiple-weddenschap op de drie PO I-wedstrijden plaatst. Wanneer je multiple niet correct is, krijg je immers een FreeBet van 5 euro. Meer informatie over deze actie vind je via deze link.VoetbalNieuws is er zich van bewust dat de quotes nog vlak voor de wedstrijd verlaagd of verhoogd kunnen worden door Unibet. Hierdoor kunnen de quotes eventueel niet correct zijn. VoetbalNieuws is niet verantwoordelijk voor uw gemaakte verliezen, mochten deze voorspellingen niet correct zijn.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's