"Terugkeer naar Beerschot? Als ze 1A halen misschien"

19 Mei 2017 15:23
© PhotoNews

KFCO Beerschot Wilrijk treedt vanaf volgend seizoen weer in de profcompetities aan. De Mannekes willen in 1B meteen hun stempel drukken en daarom zullen wellicht de nodige aanwinsten volgen. De kans bestaat dat de club zich daarvoor opnieuw op enkele ex-spelers richt.

Bij wie het zeker geen poging moet wagen is middenvelder Ryan Sanusi, die het momenteel uitstekend doet bij het Nederlandse Sparta Rotterdam. "Terug naar het Kiel? Ik zou wel gek zijn, want ik speel op het hoogste niveau in Nederland. Maar als Beerschot weer in 1A zit, en dat verwacht ik na komend seizoen, dan weet je maar nooit, want dat is dan plots een ander verhaal", geeft hij zijn ex-club hoop in Gazet van Antwerpen.

In ieder geval probeert Sanusi zijn jeugdclub nog steeds zou goed mogelijk te volgen. "Ik weet dat ze alweer kampioen werden. Assistent Marc Noë was nog mijn coach bij de jeugd, en hij was de beste die ik ooit had. Hij heeft uit mij gehaald wat erin zat, dat vergeet ik nooit. Dankzij hem is mijn ontwikkeling als voetballer in gang gezet."

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's