Kranten zien drie grote uitblinkers bij Paars-Wit

Kranten zien drie grote uitblinkers bij Paars-Wit
21 April 2017 09:52
© PhotoNews

Een plek in de halve finale van de Europa League was uiteindelijk toch te hoog gegrepen, maar desondanks maakte RSC Anderlecht indruk op Old Trafford. De Brusselaars lieten United zwoegen en zweten voor hun resultaat. En een aantal spelers wisten zich in de kijker te spelen.

Volgens Het Nieuwsblad was doelpuntenmaker Sofiane Hanni, die vroegtijdig naar de kant moest, de grote uitblinker. Zo krijgt de Algerijn een score van 9 op 10. "Goede vista bij de goal, heel balvast in zijn acties. Moest ook vaak defensief bijspringen als Dendoncker mee vooruit trok."

Met 8/10 doet Hanni het ook bij Het Laatste Nieuws zeer goed, al gaat Leander Dendoncker daar met de hoogste score lopen (9/10). "Het kloppend hart van Anderlecht. Zorgde voor zuurstof met zijn vele recuperaties, stak zelf het lont aan het kruitvat in balbezit."

Het Waalse L'Avenir geeft doelman Rubén Martinez dan weer de meeste punten (8.5/10). "Hij heeft alles tegengehouden wat hij kon tegenhouden, aan de doelpunten kon hij niets doen. Hij pakte uit met drie fantastische redding: in minuut 12 en 13 op Pogba en Lingard én in minuut 70 om de 2-1 te voorkomen."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's