Weiler valt uit de lucht na kritiek: "Niet aan gedacht"

Weiler valt uit de lucht na kritiek:
21 April 2017 08:04
© PhotoNews

Dat enkel het behalen van de titel dit seizoen centraal staat bij RSC Anderlecht, werd donderdagavond nogmaals geïllustreerd. Tegen Manchester United besloot coach René Weiler immers om enkele sterkhouders naar de kant te halen en dat bij een gunstige tussenstand. Iets wat hem heel wat kritiek opleverde.

Maar toen Weiler hier achteraf een opmerking over kreeg, viel hij uit de lucht en reageerde hij gepikeerd. "Ik ben verrast door die opmerking. Ik heb er helemaal niet aan gedacht dat dit de wedstrijd heeft beïnvloed. Als je het daar gaat zoeken, vind ik dat helemaal verkeerd", reageerde hij bij Het Nieuwsblad.

Vooral de wissel van een sterke Sofiane Hanni riep heel wat vragen op. "Hanni was lichtgeblesseerd, voor en ­tijdens de match. Ik geef er de voorkeur aan niet te zeggen wat hem precies mankeert. We hebben nog veel wedstrijden te spelen. Daar moet ik ook rekening mee houden. We hebben overigens ook goede spelers op de bank. De veertien spelers die meededen, deden het goed. De goal viel pas in de 107de minuut, terwijl de vervangingen al na 65 minuten plaatsvonden."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's