Toch geen Hazard? 'Real ziet uitgelezen kans bij Premier League-ster'

Toch geen Hazard? 'Real ziet uitgelezen kans bij Premier League-ster'
20 April 2017 19:08
© PhotoNews

Hoewel de club momenteel uitzicht heeft op de Spaanse landstitel én eindzege in de Champions League, wordt verwacht dat Real Madrid flink zal uithalen op de komende zomermercato. Dan loopt immers het transferverbod van de Europese grootmacht af. Eén van de meest genoemde doelwitten blijft Rode Duivel Eden Hazard.

Maar toch staat een transfer van de Chelsea-uitblinker nog lang niet vast, de kans bestaat zelfs dat de Madrilenen hem links laten liggen. Volgens The Sun heeft Real immers een andere fraaie opportuniteit gevonden in de Premier League. De toekomst van Sergio Aguero bij Manchester City is namelijk erg onzeker nu hij er niet langer zeker is van een basisplaats. Onder Pep Guardiola moest Aguero al flink aan status inboeten en het Braziliaanse wonderkind Gabriel Jesus stak hem al voorbij in de pikorde.

Onlangs zou de aanvaller een gesprek hebben gehad met Guardiola, maar die kon hem geen rol als eerste spits verzekeren. Aguero zou daarom een vertrek overwegen en ziet een avontuur in het Estadio Santiago Bernabeu naar verluidt best wel zitten. Real toonde al meermaals interesse in de Argentijn, maar City zou pas overwegen om te verkopen bij een bond van om en bij de 70 miljoen euro.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's