Chelsea krijgt nieuws over Duivel: '40 miljoen en ze twijfelen niet'

Chelsea krijgt nieuws over Duivel: '40 miljoen en ze twijfelen niet'
20 April 2017 13:49
© PhotoNews

Antonio Conte lijkt het wel voor Belgen te hebben. Met Thibaut Courtois, Eden Hazard, Michy Batshuayi en Charly Musonda heeft hij er op dit moment al vier in zijn kern bij Chelsea, al komen de laatste twee nauwelijks of niet aan spelen toe. De voorbije maanden lonkte de coach van de Blues naar nog enkele Belgen.

'Transferboodschap Anderlecht boezemt concurrentie angst in'
'Hij wordt grootste slachtoffer van transferhonger Anderlecht'

De meest nadrukkelijke flirt was die met Radja Nainggolan. Zowel vorige zomer als in januari probeerde Chelsea de Rode Duivel bij AS Roma weg te halen. Toen stootten ze op een njet bij club en speler, maar na dit seizoen hebben ze mogelijk meer succes.

De onderhandelingen over een nieuw contract tussen Nainggolan en Roma lopen immers moeizaam en dat zorgt ervoor dat ze bij Sky Sport Italia de kans op een transfer in de zomer op maar liefst 60 procent schatten. "Als Chelsea straks terugkomt met een bod van 40 miljoen, zullen de Giallorossi niet moeilijk doen", klinkt het.

Wint Chelsea haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's

Meer over