OFFICIEEL: Club Brugge speelt verdediger om merkwaardige reden kwijt

OFFICIEEL: Club Brugge speelt verdediger om merkwaardige reden kwijt
20 April 2017 10:36
© PhotoNews

Club Brugge zal zich in de komende transferzomer op meerdere posities versterken en het regent nu al namen van mogelijke aanwinsten. De Serviër Erhan Masovic en Costa Ricaan Ulises Segura zijn bijvoorbeeld de meest recente doelwitten die genoemd werden. Blauw-Zwart is dan ook verplicht om meermaals toe te slaan, gezien het feit dat heel wat spelers de club dreigen te verlaten.

Eén verdediger is Club nu zelfs al kwijt, al gaat het weliswaar om een niet om een A-kern-speler maar een veelbelovend talent. Zo zal Jerome Callebaut zijn carrière voortzetten bij eerste provincialer KSV Zottegem en dat is toch wel een merkwaardige keuze. Callebaut was immers aanvoerder van de U19 en de enige speler die in het tussenseizoen de overstap naar de beloften mocht maken, zo meldt Het Nieuwsblad.

Maar Callebaut had daarvoor een goede reden. "Tot verbazing van iedereen heeft Jerome Callebaut dit geweigerd en kiest hij vanaf september voluit voor zijn studies farmacie. Die zijn echter niet te combineren met vijf trainingen per week en heel wat buitenlandse tornooien. Hij zocht een club waar hij slechts twee keer moet trainen en kwam zo terecht bij zijn moederclub SV Zottegem", verklaart Jan Van Kerckhoven, bestuurder bij de provincialer.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's