Nieuwe topfavoriet: "Iedereen moet Juventus vrezen"

Nieuwe topfavoriet:
20 April 2017 10:04
© PhotoNews

Het elftal van Juventus kwam op woensdagavond eigenlijk totaal niet in moeilijkheden in het Camp Nou-stadion tegen FC Barcelona. De verdediging van de Italianen bleef makkelijk op de been en dat kwam natuurlijk mede op het conto van centrumverdediger Leonardo Bonucci. De ervaren stopper jubelt over het resultaat.

In gesprek met Mediaset zegt de international: "Dit Juventus verdient applaus voor de manier waarop wij iedere wedstrijd benaderen, of we nu tegen Barcelona spelen of Pescara. Dat is een nieuwe stap in ons ontwikkelingsproces. Iedere tegenstander moet Juventus nu gaan vrezen." Na het duel scoorde Bonucci het shirtje van Lionel Messi. "Ik was blij dat ik het tenue kon krijgen van de beste speler van de wereld, dus het was een mooi moment. Mijn zoon zal er erg blij mee zijn, hoewel hij waarschijnlijk blijer is met het tenue van Andrea Belotti."

Paulo Dybala is het eens met zijn teammaat. "We wisten dat we solide moesten zijn. Het is niet makkelijk om over twee wedstrijden geen doelpunt tegen te krijgen tegen Barcelona. Messi? We hebben niet echt met elkaar gesproken. We hebben elkaar gedag gezegd, maar dat deden we ook bij alle andere spelers.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's