KV Oostende in vrije val? "Een afgang in Play-Off I zou jammer zijn"

KV Oostende in vrije val?
20 Maart 2017 16:23
© PhotoNews

KV Oostende hoopte zaterdagavond een historische avond te beleven, maar voor de kustploeg draaide het uiteindelijk uit op een grote ontgoocheling. De immense deceptie van de nederlaag tegen Zulte Waregem zou wel eens gevolgen kunnen hebben voor Play-Off I, vreest Jacques Sys.

"Hier en daar merkte je toch eerste barstjes in het hechte blok. Spelers die te vaak naar hun zin op de bank zitten, denk aan El Ghanassy en Canesin. KVO heeft een grote kern, Yves Vanderhaeghe zal knopen moeten doorhakken. Maar hij heet een goeie peoplemanager te zijn, dus dat moet wel lukken", schrijft de hoofdredacteur in Sport/Voetbalmagazine.

"Nog een geluk dat ze nu twee weken rust hebben om de hoofden weer vrij te maken en dan vol voor PO1 te gaan. Want er hangt wel degelijk nog iets aan vast: een Europees ticket. Oostende heeft met zijn offensieve voetbal en met Dimata als revelatie onze Jupiler Pro League verrijkt, het zou jammer zijn als ze dat nu teniet doen met een afgang in PO1 zoals Zulte Waregem er vorig jaar eentje beleefde."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's

Meer over