Anderlecht doet Eurostadion helemaal imploderen

Anderlecht doet Eurostadion helemaal imploderen
17 Februari 2017 17:51
© PhotoNews

Het Eurostadion kwam de voorbije weken alsmaar meer op losse schroeven te staan, na de beslissing van de gemeente Grimbergen om de buurtweg op Parking C van de Heizel niet af te schaffen en een negatief milieuadvies. Nu lijkt Anderlecht het dossier de fatale klap toe te dienen.

De voorbije maanden was al duidelijk geworden dat er bij Paars-Wit serieus getwijfeld werd of ze wel in het Eurostadion moesten gaan spelen, zoals aanvankelijk de bedoeling was. Vrijdag kwam de club met een officieel standpunt naar buiten.

"Met de huidige kennis en stand van zaken van het Eurostadium Brussels dossier en na de indiening van het MER-dossier en de milieu- en bouwvergunnigsaanvraag, heeft de raad van bestuur van RSC Anderlecht het dossier geëvalueerd. Zij heeft haar ernstige bezwaren en beslissing dat het niet in het belang van de club is om deel te nemen aan het voorliggend project, overgemaakt aan Ghelamco Invest NV", klinkt het.

Zonder Anderlecht lijkt het erop dat het Eurostadion financieel niet haalbaar zal zijn. Het ambitieuze project lijkt zo met een serieuze sisser af te lopen.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's

Meer over