OFFICIEEL: Beerschot laat ervaren pion vertrekken

OFFICIEEL: Beerschot laat ervaren pion vertrekken

17 Februari 2017 08:26 Foto: © PhotoNews


Royal Antwerp FC lijkt dit seizoen opnieuw naast de promotie naar 1A te grijpen, maar toch is de teleurstelling bij de supporters iets minder groot in vergelijking met vorig jaar. Dat heeft uiteraard veel te maken met het verloop van het seizoen. En misschien ook wel met het vooruitzicht op vier onvervalste stadsderby's.


Want terwijl de Great Old zichzelf in de voet schoot tegen Lierse, is rivaal KFCO Beerschot Wilrijk goed op weg om voor het vierde jaar op rij kampioen te spelen. Indien het dan ook nog de promotie-play-offs tot een goed eind weet te brengen, spelen Beerschot en Antwerp komend seizoen weer in dezelfde reeks. Iets waar menig (Antwerpse) voetbalsupporter naar uitkijkt.

Deze stadsderby's zullen dan wel afgewerkt worden zonder Kevin Geudens. De ervaren middenvelder houdt het na het seizoen immers voor bekeken bij Beerschot. Provincialer KFC Kempen meldt dat Geudens vanaf komende zomer bij hun aan de slag gaat. De ex-speler van onder andere KV Mechelen en Westerlo wil er zijn carrière afsluiten samen met broer Kenny Geudens, die overkomt van Houtvenne.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   

Meer foto's