Lombaerts laat geen twijfel bestaan over zomertransfer

Lombaerts laat geen twijfel bestaan over zomertransfer
17 Februari 2017 07:48
© PhotoNews

Zenit Sint-Petersburg is tegenvallend aan 2017 begonnen en verloor zijn eerste officiële wedstrijd van het kalenderjaar donderdag op het veld van RSC Anderlecht. Nicolas Lombaerts kregen we enkel tijdens de opwarming te zien. De Belgische verdediger bleef bij Zenit de hele wedstrijd op de bank.

Lombaerts is er al een tijdje geen titularis meer en met de komst van Branislav Ivanovic namen zijn speelminuten nog meer af. Een zomerse transfer lijkt dan ook de beste oplossing en daar laat de Rode Duivel geen twijfel over bestaan. "Ik speel bijna tien jaar bij deze club. Nu resteren me enkel nog drie maanden om van iedereen afscheid te nemen", klonk het bij RTBF.

De verdediger wordt sinds afgelopen zomer al nadrukkelijk aan een uitgaande transfer gelinkt en stond ook meermaals dichtbij de uitgang, maar een definitieve overeenkomst bleef telkens uit. Komende zomer wordt hij echter opnieuw een belangrijk doelwit voor de Belgische clubs. RSC Anderlecht en KV Oostende worden daarbij het meest genoemd, maar ook bij ex-ploegen Club Brugge en AA Gent was Lombaerts al in beeld.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's