Transfer of 'Deschachtje' voor defensieve sterkhouder Club

Transfer of 'Deschachtje' voor defensieve sterkhouder Club
17 Februari 2017 07:00
© PhotoNews

Ricardo Van Rhijn sloot deze week terug aan bij de rest van de groep en ook Benoit Poulain revalideert beter en beter. Michel Preud'homme kan dus bijna weer over een volledig fitte defensie beschikken. De langdurig geblesseerde Laurens De Bock is zelfs alweer een volwaardige basisspeler.

De linksback zag bijna de volledige eerste seizoenshelft nog in rook op gaan door zijn blessureleed. "Het begon eigenlijk al vorig seizoen voor Play-Off I. Toen voelde ik al wat aan mijn knie, maar ik wou absoluut meedoen in de titelstrijd. Dit seizoen werd de pijn echter te erg", getuigt hij in Het Nieuwsblad.

Maar De Bock is weer helemaal terug en wil zich de komende weken tonen. Misschien wel met oog op een transfer? "Ja, ik heb dromen. Als ooit de kans zich voordoet om in het buitenland te spelen, dan zal ik dat zeker overwegen. Maar ik heb ook altijd gezegd dat ik er geen problemen mee zou hebben om met Club een hele carrière in de top van de Belgische competitie te spelen. Zoals Olivier Deschacht heeft gedaan met Anderlecht."

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's