Volksheld Ramos doet Real-fans watertanden

Volksheld Ramos doet Real-fans watertanden
12 Februari 2017 14:52
© PhotoNews

Wie aan het Spaanse Real Madrid denkt, denkt ongetwijfeld aan spelers als Cristiano Ronaldo en Gareth Bale. Ook Sergio Ramos vervult echter een prominente rol in het Estadio Santiago Bernabéu. De centrumverdediger verwacht nog wel eventjes mee te kunnen op het hoogste niveau, maar daarna vindt hij het geen probleem om afscheid te nemen.

In gesprek met de Spaanse media zegt Ramos namelijk: "Voetballer zijn van Real Madrid is niet hetzelfde als voetballer zijn van een andere club. Aanvoerder zijn van de beste club ter wereld is iets unieks én zorgt ook voor veel druk.Real Madrid heeft mij gevormd als persoon en als voetballer."

De ervaren international deed de Real-supporters zelfs watertanden, met het vooruitzicht van een verlengd verblijf. "Ik wil mijn loopbaan graag bij Real Madrid afsluiten en net zolang blijven totdat mijn lichaam het aankan. Ik leef van en voor het voetbal. Ik denk niet dat het een probleem zal zijn om nog een paar jaar op het allerhoogste niveau te spelen. En dan zal ik het ook geen probleem vinden om afscheid te nemen van Real Madrid. Ik heb in de loop der jaren niets van mijn illusie en ambitie verloren."

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's