'Premier League-club mikt op stunt en klopt aan bij Chelsea'

'Premier League-club mikt op stunt en klopt aan bij Chelsea'
11 Januari 2017 18:08
© PhotoNews

Chelsea FC staat ruim aan de leiding in de Premier League, maar toch zou Antonio Conte niet helemaal tevreden zijn over de samenstelling van zijn kern. De Italiaan mikt op versterking in het centrum van de defensie en dat zou slecht nieuws betekenen voor onder andere Gary Cahill en vooral John Terry. AFC Bournemouth, de verrassende nummer negen van de Premier League, hoopt die laatste tot het einde van het seizoen te huren.

De ploeg van Eddie Howe speelt hiermee in op het vertrek van Nederlander Nathan Aké. De verdediger werd tot het einde van het seizoen gehuurd van Chelsea, maar Conte besloot Aké vroegtijdig terug te halen.

Terry, 76-voudig international, speelde al meer dan 450 wedstrijden voor de Blues, maar dit seizoen komt hij weinig aan spelen toe. Afgelopen weekend kreeg hij tot overmaat van ramp een rode kaart in het bekerduel tegen Peterborough United. Toch zou hij zelf liefst het seizoen afmaken op Stamford Bridge en meestrijden om de titel.
  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's