Afscheid Vanden Borre definitief? "Over een week heeft hij spijt"

Afscheid Vanden Borre definitief?
11 Januari 2017 07:39
© PhotoNews

Anthony Vanden Borre houdt er al op 29-jarige leeftijd mee op als profvoetballer. Een verrassende beslissing, die in de voetbalwereld ook heel wat losmaakt. Al denken enkele oude bekenden van de ex-speler van Anderlecht dat we hem mogelijk toch nog terugzien op een voetbalveld.

Gent krijgt transferdeksel bijzonder pijnlijk op de neus
'Ex-club wil De Sutter terughalen'

"Hij ziet dat het weer niet lukte bij Montpellier, maar misschien heeft hij straks wel spijt van deze beslissing. Fysiek was hij altijd bij de sterksten", oppert Ariël Jacobs in Het Nieuwsblad. Ook Aimé Anthuenis, die Vanden Borre liet debuteren als Rode Duivel, is een gelijkaardige mening aangedaan.

"Het zou weer zo'n typische impulsieve beslissing kunnen zijn. Volgens mij zal hij er over een week spijt van hebben en het voetbal missen", verklaart hij in Het Laatste Nieuws. "Vanden Borre is nog te jong om te stoppen. Hij moet zien dat hij zijn spelvreugde ergens kan terugvinden, desnoods in een lagere afdeling. Al is dat nooit makkelijk als je een bekende naam hebt."

Wint Anderlecht haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Meer foto's