Piepjong Liverpool loopt gezichtsverlies op in FA Cup

Piepjong Liverpool loopt gezichtsverlies op in FA Cup
08 Januari 2017 17:02
© PhotoNews

League Two-club Plymouth Argyle heeft voor een stunt gezorgd in het FA Cup-toernooi. Op bezoek bij Liverpool wist de underdog het doel schoon te houden en dus wacht een replay in eigen huis.

AA Gent blijft groeien: Louwagie verklapt het waanzinnige budget
'Aanvaller Club Brugge onderhandelt met ex-ploeg'

Liverpool besloot als nummer twee van Engeland de grote namen te sparen. Spelers als Lucas Leiva, Alberto Moreno en Divock Origi mochten starten op Anfield, maar verder ging de speeltijd vooral uit naar de talenten. Manager Jürgen Klopp zorgde zelfs voor een clubrecord door het jongste basisteam ooit samen te stellen.

Plymouth koos voor een weinig verrassende speeltijd op Anfield. De bezoekers bespeelden de Liverpool-talenten agressief zonder veel ruimte weg te geven. The Reds hadden wel vooral balbezit, maar dat bleek niet voldoende om gezichtsverlies te vermijden.

Klopp moest noodgedwongen Adam Lallana, Daniel Sturridge en Roberto Firmino inbrengen, maar dat leverde geen doorbraak op. Zodoende mag Liverpool op herhaling en komt er wéér een extra wedstrijd bij op het toch al zware programma.

Wint Liverpool haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Meer foto's