Conte maakt zich populair: "Wenger en Ferguson zijn monsters"

Conte maakt zich populair:
08 Januari 2017 14:03
© PhotoNews

Manager Antonio Conte kende misschien een lastige start bij Chelsea, inmiddels is Roman Abramovich in staat om de Italiaanse oefenmeester een contract voor het leven aan te bieden, zo goed gaat het op Stamford Bridge. Conte weet echter niet of hij net zo lang door wil gaan als Sir Alex Ferguson en Arsène Wenger.

In gesprek met de Engelse media zegt hij: "Of ik het net zo lang vol ga houden als Ferguson en Wenger? Je hebt het wel over twee monsters, twee geweldige trainers. Wat mij betreft zijn het twee fantastische managers, Sir Alex Ferguson is een groot voorbeeld. Als ik hem zie, maar ook wanneer ik Arsène zie, zijn zij rolmodellen. Ik verwacht niet dat ik hun hele loopbaan kan kopiëren, maar nog tien jaar, ja. Dan is het genoeg voor mij."

Conte gaat verder: "Nog twintig jaar? Ik ben nu 47. Ik hoop dat mijn vrouw niet luistert op dit moment. Dit is ons leven, voetbal is ons leven, met deze druk, met alles wat erbij komt kijken. Voetbal is ons leven en op dit moment is het goed om verder te leven in het voetbal. Op het moment dat voetbal niet meer ons leven is, denk ik niet dat we het gaan overleven."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's