Vreven mag weer aan de slag: "We hebben de ideale man gevonden"

Vreven mag weer aan de slag:
01 Januari 2017 22:02
© PhotoNews

Stijn Vreven moest in oktober opstappen bij Waasland-Beveren, maar twee maanden later heeft de trainer alweer een nieuwe uitdaging gevonden. NAC Breda bevestigde dat Vreven tot het einde van het seizoen tekende, met optie op een extra jaar. Beide partijen lijken in de wolken met hun deal.

"Ik ben blij dat ik bij een prachtige club als NAC aan de slag mag als trainer. Deze club heeft fantastische supporters die altijd vol achter de club staan. Dat weet ik ook nog uit mijn periode als speler. NAC leeft enorm en de betrokkenheid van iedereen in en rondom de club is enorm groot", reageert Vreven op de officiële clubwebsite.

"Met Stijn Vreven hebben we de ideale man gevonden om onze doelstellingen met NAC op de korte en ook op de lange termijn te verwezenlijken", klinkt het dan weer bij technisch directeur Hans Smulders. "Stijn is een echte leider, die heeft bewezen met een jonge en ambitieuze groep een duidelijke speelwijze te kunnen ontwikkelen. Hij kan spelers en staf goed motiveren en zal iedere dag het maximale vragen, maar ook geven. Daarnaast past zijn unieke karakter goed bij deze club en bij wat ons publiek graag wil zien."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's

Meer over