"Kans dat Benteke naar Chelsea trekt is even groot dan dat hij naar Turkse Rangers trekt"

10 Juli 2013 09:13
© PhotoNews

De naam van Christian Benteke wordt steeds vaker gekoppeld aan enkele grote clubs. Eerder werden onder meer Atlético Madrid en Tottenham Hotspur al gekoppeld aan de Rode Duivel, maar nu zou ook Chelsea hebben aangeklopt voor onze landgenoot. Zijn manager gaf een reactie aan Gazet van Antwerpen.

"Transfer naar Club Brugge is al een paar maanden concreet"
'Ex-club wil De Sutter terughalen'

De voorkeur van Benteke lijkt uit te gaan naar Tottenham Hotspur. Chelsea zou de aanvaller weinig zeggen, omdat hij hier moet opboksen tegen enorme concurrentie. Zijn manager was duidelijk over een mogelijke transfer naar The Blues. "De kans dat hij naar Chelsea trekt is even groot als de kans dat Christian naar de Turkse Rangers (ploeg uit de Limburgse derde provinciale) trekt", aldus Kismet Eris.

Zowel Benteke als zijn manager willen ruzie met Aston Villa vermijden, daarom vragen ze om begrip. "Wij willen geen oorlog, maar je kan Christian niet verwijten dat hij Europees wil spelen", klinkt het. De Rode Duivel lijkt echter niet op veel sympathie te moeten rekenen. Ook de fans van Aston Villa lieten zich al zwaar uit over hun aanvaller.

Wint Aston Villa haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's