'Mourinho gooit Torres buiten en wil Benteke als vervanger'

'Mourinho gooit Torres buiten en wil Benteke als vervanger'
08 Juli 2013 13:05
© PhotoNews

Christian Benteke blijft bijzonder gegeerd op de transfermarkt. Na een rist Engelse clubs waaronder Tottenham het concreetst was, zou nu ook Chelsea een bod voorbereiden op de Belgische spits. Hij zou het alternatief voor Edinson Cavani moeten worden, die lijkt immers op weg naar Paris-Saint Germain.

Chelsea is op zoek naar een vlot scorende spits als Benteke. Fernando Torres mag immers uitkijken naar een nieuwe club, net als winteraankoop Demba Ba. José Mourinho slaagde eerder niet in zijn opzet om Robert Lewandowski, die naar Bayern München wil en Edinson Cavani, die naar PSG neigt, te verleiden tot een contract in Londen. Daarom zoekt hij nu een 'goedkoper' alternatief, maar dat is relatief. Tottenham Hotspur zou immers al 23 miljoen euro geboden hebben voor de Belg.

Minder goed nieuws voor de bonkige spits is dat ook Mario Gomez op het verlanglijstje van The Blues staat. De Duitser mag vertrekken bij Bayern München, maar onderhandelde al met Fiorentina. Ook Benteke zat al rond de tafel met Tottenham en Liverpool. José Mourinho en Roman Abramovich wachten dus best niet te veel meer af in hun zoektocht naar een krachtige goalgetter.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's