'Leko wil vergeten zomertransfer helemaal lanceren bij Antwerp'

Foto: 'Leko wil vergeten zomertransfer helemaal lanceren bij Antwerp'

Het wordt voor Antwerp weer een drukke zomer, want de club moet alweer bouwen. Met Ivan Leko is er al een nieuwe trainer en die zal wellicht ook heel wat nieuwe spelers moeten inpassen. Bolat, Mirallas, Hoedt en Gano vertrekken immers al zeker en ook achter de toekomst van Arslanagic, Defour en Mbokani staan nog grote vraagtekens. Antwerp zal dus op zoek moeten naar vervangers.

Al kan de Great Old die in sommige gevallen ook in eigen rangen vinden. Zo weet Sport/Voetbalmagazine dat Ivan Leko volgend seizoen Martin Hongla zou willen lanceren. Antwerp betaalde vorige zomer 1,6 miljoen euro om de 22-jarige Kameroener over te nemen van Granada, maar die kon in zijn eerste seizoen op de Bosuil amper wat laten zien.

De defensieve middenvelder, die ook centraal achterin uit de voeten kan, kwam het voorbije seizoen amper zes keer aan de aftrap, voornamelijk in het begin van het seizoen. Desondanks zou Leko sterk in Hongla geloven en volgend seizoen veel verwachten van de speler. Die zal wel nog steeds moeten afrekenen met de concurrentie van Faris Haroun.

POLL: Zal Leko hem kunnen lanceren?

meer over