'Roef heeft zijn nieuwe club al bepaald'

'Roef heeft zijn nieuwe club al bepaald'
12 Augustus 2017 12:41
© PhotoNews

De zomermercato begon erg voortvarend voor RSC Anderlecht, maar momenteel krijgt de landskampioen met de nodige problemen af te rekenen. Diego Capel en Hamdi Harbaoui geraken maar niet verkocht, ook de zoektocht naar de defensieve versterking verloopt moeizaam. Maar vooral de affaire rond Mile Svilar bedaart de gemoederen.

De 17-jarige doelman, vooral dan zijn entourage, vindt dat hij een kans moeten krijgen bij de eerste ploeg, maar daar is het nog te vroeg voor volgens coach René Weiler. De situatie is zelfs zodanig geëscaleerd, dat de communicatie enkel nog via advocaten verloopt.

Davy Roef hoopt alvast dat er snel een oplossing komt, want tot dan mag hij niet vertrekken. De 23-jarige heeft alvast een nieuwe club gevonden. Zo bevestigt Voetbal International dat Roef al een tijdje in contact staat met Excelsior Rotterdam en dat beide partijen nog steeds hopen op een samenwerking.

Roef had naar verluidt in juli al een akkoord met Excelsior, maar toen werd zijn overgang geblokkeerd door Anderlecht. Het contact is daarna echter gebleven. RSCA stalde eerder al Wout Faes bij de Nederlandse staartploeg en wilt Roef op zich wel opnieuw verhuren, maar dan moet er eerst duidelijkheid omtrent Svilar komen.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's