'Anderlecht weigert transfer, eerstdaags gesprekken'

'Anderlecht weigert transfer, eerstdaags gesprekken'
29 Juni 2017 19:37
© PhotoNews

René Weiler drukt ook deze zomer serieus zijn stempel op de samenstelling van de kern bij RSC Anderlecht. Talenten zoals Aaron Leya Iseka en Andy Kawaya mochten inmiddels al beschikken, terwijl Dodi Lukebakio en co in de B-kern werden ondergebracht. Voor anderen jongeren ziet de toekomst er dan weer beter uit.

Zo zou Anderlecht weigeren om Emanuel Sowah te laten gaan. De linksback mocht in de eerste helft van vorig seizoen meermaals opdraven, maar verdween uit beeld naarmate het seizoen vorderde. Desondanks hengelde onder andere RB Leipzig achter zijn diensten, maar diverse bronnen melden dat de Brusselaars hem absoluut willen houden.

Football Made in Ghana meldt nu dat er eerstdaags gesprekken op het programma staan tussen enkele vertegenwoordigers van RSCA en Mohammed Jiji Alifoe, de voorzitter van Sowah's ex-ploeg Dreams FC. Die club heeft immers nog recht op een bepaalde opleidingsvergoeding en dus zou het carrièreplan van Sowah uit de doeken worden gedaan.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's